MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Empress: Το παλάτι της αυτοκράτειρας Σίσσυ μπαίνει στην Airbnb κι εμείς το ζούμε ως royals για μία ημέρα

Το παλάτι του Weissenstein, το πραγματικό βαυαρικό παλάτι που βλέπουμε στη νέα σειρά του Netflix, «The Empress» που αναφέρεται στη ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ της Αυστρίας, θα είναι διαθέσιμο για δύο μόλις ημέρες στην πλατφόρμα του Airbnb.

Πηγή: Airbnb
Monopoli Team

Για όσους αγαπούν το μπαρόκ και ονειρεύονται να ζήσουν έστω και για λίγο σαν βασιλιάδες, μπορούν τώρα να κάνουν το όνειρό τους αυτό πραγματικότητα, αφού το παλάτι του Weissenstein, το μπαρόκ παλάτι του 18ου αιώνα που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς του Netflix, «The Empress», μπαίνει στην πλατφόρμα του Airbnb.

Πηγή: Airbnb

Το πραγματικό παλάτι του Weissenstein βρίσκεται στη βαυαρική εξοχή, στην πόλη του Pommersfelden, κοντά στο Bamberg και στη σειρά αποτελεί την κατοικία του κύριου χαρακτήρα, της αυτοκράτειρας Ελισάβετ, γνωστής σε όλους μας «Σίσσυ». Πρόκειται για ένα παλάτι σε μπαρόκ αρχιτεκτονική με μεγαλοπρεπείς σκάλες και μαρμάρινα πατώματα, χώρους στους οποίους όποιος καταφέρει να κάνει κράτηση για διανυκτέρευση μέσω της πλατφόρμας του Airbnb, θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να το ζήσει ως…royal, έστω και για μία ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: Χρηματοδοτεί την κατασκευή…περίεργων σπιτιών σε όλο τον κόσμο12.09.2018

Μέχρι σήμερα, το Παλάτι ανήκει στην ιστορική οικογένεια Schönborn και η Benedicta von Schönborn είναι εκείνη που υποδέχεται τους καλεσμένους και τους οδηγεί στη σουίτα τους στην ανατολική πλευρά, όπου συνήθως είναι κλειστή για την οικογένεια.

Πηγή: Airbnb

Αν και η ζωή της αυτοκράτειρας αποτελούσε ένα μυστήριο κατά τον 19ο αιώνα, η ίδια ήταν και εξακολουθεί να είναι μια ευρέως δημοφιλής ιστορική προσωπικότητα στον τόπο γέννησής της, σύμφωνα με τους New York Times. Και τώρα, η οικογένεια Schönborn είναι ενθουσιασμένη που προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει το πώς έζησε η αυτοκράτειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠριγκίπισσα Σίσσυ: Πριν από 125 χρόνια δολοφονείται η μελαγχολική αυτοκράτειρα της Αυστρίας12.09.2018

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα Airbnb, οι τυχεροί που θα «κλείσουν» το παλάτι για μία διανυκτέρευση θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε χώρους που δεν είναι ανοιχτοί για το κοινό, όπως για παράδειγμα στην περίτεχνα διακοσμημένη αίθουσα Shell, στην οποία θα μπορούν να απολαύσουν ένα «εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Σίσσυ» πρωινό και δείπνο.

Πηγή: Airbnb

Αξίζει να σημειωθεί πως η ευκαιρία αυτή προέκυψε με αφορμή την 185η επέτειο από τη γέννηση της πριγκίπισσας Σίσσυ και θα αφορά μόνο δύο ημερομηνίες για διανυκτέρευση. Πιο αναλυτικά, όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στη σελίδα του Airbnb από τις 2 Νοεμβρίου για να διανυκτερεύσουν στο ιστορικό παλάτι για 1851 ευρώ. Οι ελεύθερες ημερομηνίες αφορούν τη 19η και την 20ή Ιουνίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να είναι μέχρι δύο τη φορά.

Με πληροφορίες από architecturaldigest.com.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b