MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Airbnb: Χρηματοδοτεί την κατασκευή…περίεργων σπιτιών σε όλο τον κόσμο

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που η Airbnb λάνσαρε μια νέα κατηγορία στην πλατφόρμα φιλοξενίας με τον ευρηματικό τίτλο OMG!

Monopoli Team

Η νέα κατηγορία αποτελούσε το επιστέγασμα του πνεύματος αναζήτησης για το εξαιρετικό, φιλοσοφία που διατρέχει άλλωστε το DNA της εταιρείας από τα γενοφάσκια της. Έτσι, στην OMG! μπορούσε να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα καταλύματα ανά τον πλανήτη.

Ακόμη κι αν στην Airbnb προστέθηκαν περισσότερες από 30.000 μοναδικές καταχωρίσεις σε όλο τον κόσμο για το 2021, η ζήτηση για «τρελούς» χώρους διαμονής φαίνεται ότι αυξάνεται ραγδαία. Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία έρχεται τώρα να ανακοινώσει το OMG! Fund ύψους 10 εκατ. δολαρίων, μέσω του οποίου σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την υλοποίηση και κατασκευή τέτοιων εξωφρενικών ιδεών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις ιδέες τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της πλατφόρμας με τη δέσμευση ότι η Airbnb προτίθεται να βραβεύσει 100 συμμετέχοντες με 100.000 δολάρια έκαστο, ώστε να μπορέσουν να μετατρέψουν τα σχέδια της φαντασίας τους στους πιο παράξενους χώρους φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνάρπαστο στο Airbnb: Το δωμάτιο χωρίς ταβάνι στην Κρήτη που νοικιάζεται για 50 ευρώ το βράδυ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b