MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Alan Carr: Ο διάσημος Βρετανός κωμικός στην Αθήνα για μία παράσταση στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς της Βρετανίας, ο -μεταξύ άλλων δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής- Alan Carr έρχεται στην Αθήνα για μία μόνο παράσταση στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.

Monopoli Team

Ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς της Βρετανίας, ο -μεταξύ άλλων δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής- Alan Carr έρχεται στην Αθήνα για μία μόνο παράσταση στις 22 Οκτωβρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.

Ο ξεκαρδιστικός κωμικός και performer θα έρθει στην Αθήνα γεμάτος ενέργεια και με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, στο πλαίσιο της περιοδείας του για το νέο stand-up show του, “Regional Trinket”.

Με 16 επιτυχημένες σεζόν του “Chatty Man” -μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του βρετανικού Channel 4- στο βιογραφικό του, και αμέτρητα βραβεία -μεταξύ αυτών και ένα BAFTA το 2013- ο Alan Carr δικαίως θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς της χώρας του.

Η άφιξή του στη χώρα μας είναι μεγάλα νέα για τους Έλληνες fans του stand-up comedy, αλλά και για όσους έχουν δει την εκπομπή του -στην οποία πολύ συχνά φιλοξενεί μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής.

“Από τα “ψηλά” με τον γεμάτο αστέρες γάμο του, στα “χαμηλά” της καραντίνας σε μία φάρμα, πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία περιοδεία του Alan πριν από τέσσερα χρόνια, μεταξύ αυτών και ο Άλαν. Πλέον, όλα έχουν να κάνουν με το να βρίσκεις τη χαρά στα μικρά πράγματα -γιατί να είσαι εθνικός θησαυρός, όταν μπορείς να είσαι ένα… περιφερειακό μπιμπελό (Regional Trinket)” διαβάζουμε στην παρουσίαση της παράστασης.

Μαζί του ως special guest θα είναι ο Λάμπρος Φισφής, από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους του stand-up comedy στη χώρα μας. Ξεκινώντας την πορεία του  στο stand up το 2008, ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας κωμωδία στα αγγλικά, στην Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έζησε για 4 χρόνια, εμφανιζόμενος σε δημοφιλή comedy club, όπως το Comedy Café, θέατρα όπως τα Boom Chicago, De La Mar Theater και φεστιβάλ (Amsterdam Comedy Festival, Edinburgh Fringe Festival). Στην Ελλάδα έχει παρουσιάσει τρεις μονολόγους (Να ένας Σοφός, Δες το Θετικό, Να το φως) σε θέατρα όπως το “Ακροπόλ”, ενώ έχει κάνει περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Alan Carr

Τιμές Εισιτηρίων: Πλατεία - Κανονικό 33€ , Β' Ζώνη Πλατεία - Κανονικό 28€, Upper tier Εξώστης (free seating) - Κανονικό 24€
Διάρκεια Παραστάσεων: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022
Σενάριο: Alan Carr
Πληροφορίες: 21 0322 1917
Παραστάσεις: Σάββατο στις 20:00
Link Εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets/theater/alan-carr
Πληροφορίες Χώρου: Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός,Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 105 61
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b