MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για να αγοράσετε ένα δεύτερο σπίτι

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για να αγοράσετε ένα δεύτερο σπίτι.

Monopoli Team

Είτε ψάχνετε την ιδανική πόλη για να αγοράσετε μια εξοχική κατοικία που θα αξιοποιήσετε κάνοντας τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε βρίσκεστε σε αναζήτηση για το καλύτερο διαμέρισμα – επένδυση που θα «φέρει πίσω» το αρχικό κεφάλαιο και… κάτι παραπάνω, η Ευρώπη προσφέρει αρκετές επιλογές στην αγορά μιας δεύτερης κατοικίας.

Άλλωστε, περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή του κόσμου, η Ευρώπη με το «καλό» φαγητό και την «πλούσια» κουλτούρα, τις σύντομες πτήσεις και το εκτενές οδικό δίκτυο που κάνει εύκολες τις μετακινήσεις από τη μία χώρα στην άλλη, είναι ο ιδανικός προορισμός για επενδύσεις σε ακίνητα κάθε είδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθήνα: Είναι η καλύτερη πόλη για brunch στην Ευρώπη;12.09.2018

Μέσα στον τελευταίο χρόνο η κορυφαία real estate αγορά της Ευρώπης καταγράφει άνοδο 5,6%, εν μέσω μιας συνεχιζόμενης ζήτησης, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της εταιρείας Knight Frank. Την ίδια ώρα, τα έσοδα από ενοικιάσεις στις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σύμφωνα με το CNBC, η ανάπτυξη στον κλάδο οφείλεται στους επενδυτές αναζητούν για «ασφαλή» assets και επενδύσεις που παράγουν έσοδα, καθώς ο πληθωρισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b