MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

50 Top Pizza 2022: Αυτή είναι η διεθνής λίστα με τις 100 καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο, σύμφωνα με τον διεθνή οδηγό

Αν ψάχνετε για το εστιατόριο με την καλύτερη πίτσα στον πλανήτη, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε δύο διαφορετικά εστιατόρια: ένα στην Ιταλία και ένα στις ΗΠΑ.

Unsplash: Photo by Alan Hardman
Monopoli Team

Η I Masanielli του Francesco Martucci στην Καζέρτα της Ιταλίας και η Una Pizza Napoletana του Anthony Mangieri στη Νέα Υόρκη ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση, στην κατάταξη του 50 Top Pizza, τον διεθνή οδηγό για τις 100 καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της νέας λίστας ήρθε μόλις λίγους μήνες αφότου η Una Pizza αναδείχθηκε επίσης ως η καλύτερη πιτσαρία στην Αμερική από τον ίδιο οργανισμό.

«Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στυλ πίτσας, ακόμα κι αν, το ναπολιτάνικο στυλ, τόσο στην κλασική του εκδοχή όσο και στη σύγχρονη, είναι το πιο δημοφιλές», ανέφεραν οι επιμελητές του οδηγού.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί αυτό το ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσουμε το σημερινό πανόραμα της πίτσας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό».

Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν η Peppe Pizzeria του Giuseppe Cutraro στο Παρίσι, η 50 Kalò στη Νάπολη και η 10 Diego Vitagliano Pizzeria, επίσης στη Νάπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε για πίτσα; 5+1 μαγαζιά για πεντανόστιμη πίτσα στην Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b