MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

House of the Dragon: Οι ευρωπαϊκές τοποθεσίες γυρισμάτων της επικής σειράς που πρέπει να επισκεφτείτε

Το «House of the Dragon», η τελευταία τηλεοπτική σειρά του HBO Max, δεν είναι απλά το πρίκουελ του «Game of Thrones» που όλοι περιμέναμε. Αποτελεί ταυτόχρονα και ένα κινηματογραφικό διαβατήριο χάρη στις συναρπαστικές τοποθεσίες που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.

Plasencia, Cáceres, Εξτρεμαδούρα, Ισπανία. (Πηγή: Shutterstock)
Plasencia, Cáceres, Εξτρεμαδούρα, Ισπανία. (Πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Το “House of the Dragon”, η νέα σειρά φαντασίας του HBO, ταξιδεύει σε τρεις αγαπημένες ευρωπαϊκές χώρες και μάς δείχνει εκπληκτικής ομορφιάς τοπία. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα του πρίκουελ του “Game of Thrones” ταξιδεύουν στην Αγγλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Το τηλεοπτικό έπος που δημιουργήθηκε από τον Ryan J. Condal και τον συγγραφέα George R.R. Martin, βασίζεται στο μυθιστόρημα του τελευταίου, «Fire & Blood», του 2018, και για να γυριστεί «στρατολογήθηκαν» μια σειρά από όμορφα τουριστικά αξιοθέατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛουτρά Πόζαρ: Το φυσικό σπα της Βόρειας Ελλάδας12.09.2018

Ας κάνουμε μια περιήγηση στους κυριότερους προορισμούς που εμφανίζονται στο House of the Dragon.

Castleton, Derbyshire, Αγγλία

Το Castleton είναι ένα χωριό στο Derbyshire με ψηλούς λόφους, όπου βρίσκεται ένα από τα παλαιότερα ορυχεία μόλυβδου. Στη σειρά εμφανίζεται ως Vale of Arryn (οι θαυμαστές του Game of Thrones μπορεί να το θυμούνται ως τοποθεσία του οίκου Arryn, ενός κάστρου όπου οι εχθροί θανατώνονται πέφτοντας στο κενό από την «φεγγαρόπορτα»).

Η περιοχή, που κατοικήθηκε για πρώτη φορά από Κέλτες, είναι γνωστή για τα κλασικά αγγλικά χωριουδάκια και το κεντρικό εθνικό πάρκο που φιλοξενεί το Cave Dale, μια ασβεστολιθική κοιλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλοι μιλούν για το Dahmer: Τελικά αξίζει η νέα ανατριχιαστική σειρά του Netflix;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b