MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λουτρά Πόζαρ: Το φυσικό σπα της Βόρειας Ελλάδας

Τα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία της Πέλλας είναι ένας μοναδικός προορισμός χαλάρωσης και ευεξίας για όλες τις εποχές.

Λουτρά Πόζαρ. Πηγή: Shutterstock
Λουτρά Πόζαρ. Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Ένας από τους λόγους να επισκεφθεί κανείς την όμορφη Πέλλα είναι τα Λουτρά Πόζαρ που βρίσκονται 30 χλμ. βορειοδυτικά της Έδεσσας και 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας. Μια βουτιά σε αυτά τα νερά αρκεί για να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας, την ώρα που απολαμβάνετε ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς.

Επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά Πόζαρ όλο τον χρόνο από κάθε γωνιά της Ελλάδας – και όχι μόνο – είτε για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών, είτε για να αποδράσουν στα πανέμορφα βουνά, είτε και τα δύο. Η περιοχή είναι οργανωμένη με ξενοδοχεία, εστιατόρια και αποδυτήρια, έτσι ώστε να έχετε όλες τις ανέσεις γύρω σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μαγευτικές λίμνες της Ελλάδας για φθινοπωρινά ταξίδια12.09.2018

Λουτρά Πόζαρ: Βουτιές ευεξίας στη σκιά του Καϊμάκτσαλαν

Τα ιαματικά θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμούς Κελσίου, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Οι πηγές αναβλύζουν σε υψόμετρο 360-390 μέτρων και δημιουργούνται από το νερό της βροχής που εισχωρεί στο έδαφος, φτάνει σε μεγάλο βάθος, κι αφού θερμανθεί ανεβαίνει ψηλότερα εμπλουτισμένο με μέταλλα και άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #31: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b