MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Έχετε αδύναμα νύχια που σπάνε; Αυτά είναι τα tips για να τα δυναμώσετε

Κουραστήκατε να έχετε συνεχώς σπασμένα νύχια; Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε υγιή και περιποιημένα άκρα.

Monopoli Team

Αν έχετε αφαιρέσει πρόσφατα το gel από τα νύχια σας, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τα δυναμώσετε. Αρκεί να κάνετε ορισμένες αλλαγές και να δοκιμάσετε μια ρουτίνα περιποίησης για τα άκρα σας που πιστέψτε μας θα έχει υπέροχα αποτελέσματα. Σε κάθε νέα ρουτίνα όμως χρειάζεται υπομονή και χρόνος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 super manicure που πρωταγωνιστούν στο Instagram τώρα12.09.2018

Η δερματολόγος Dana Stern αναφέρει στο Glamour: «Ακριβώς όπως κάνουμε βαθιά περιποίηση και περιποίηση ξηρών μαλλιών, είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα νύχια και την επιδερμίδα». «Κάνε ένα διάλειμμα όταν τα νύχια σου το χρειάζονται και κράτησε τα πιο κοντά: Τα πιο κοντά νύχια είναι λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο», προσθέτει δίνοντάς μας ένα πολύ χρήσιμο tip.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCoffee manicure: Η τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας12.09.2018

Τι προκαλεί όμως την φθορά των νυχιών;

Σύμφωνα με την Stern, υπάρχουν δύο κατηγορίες φθοράς των νυχιών. Η πρώτη κατηγορία είναι οι παράγοντες που είναι δύσκολο να ελεγχθούν και περιλαμβάνουν τη γενετική, τη γήρανση και ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b