MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Avatar: Στην κορυφή του box office, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το box office αυτό το Σαββατοκύριακο, με το Avatar να ξεπερνά τις νέες ταινίες της εβδομάδας και να βρίσκεται στην κορυφή.

Monopoli Team

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το box office αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25/09), με το Avatar να βρίσκεται στην κορυφή, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του Avatar 2, που θα έχει τίτλο “Avatar: The Way of Water”, η εμβληματική πλέον ταινία του Τζέιμς Κάμερον, κυκλοφόρησε ξανά, για να μας θυμίσει γιατί μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες στην ιστορία.

Πράγματι, η remastered 4K HDR επανέκδοσή της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας του κινηματογράφου, κατάφερε να φέρει εισπράξεις ύψους 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων από 50 διεθνείς αγορές, κάνοντας πρεμιέρα με 30,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως -μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει και την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της προηγούμενης εβδομάδας, το “Μην Ανησυχείς Αγάπη μου” (“Don’t Worry Darling”) σε σκηνοθεσία της Olivia Wilde, που δυστυχώς επισκιάστηκε από φημολογούμενες διαμάχες και τερμάτισε με 30 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως -με την πλειονότητα των εισιτηρίων να κόβονται στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Γουάιλντ: Πώς ένα πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό εγχείρημα τράβηξε την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους12.09.2018

Η τόσο αναπάντεχα ενθουσιώδης υποδοχή του πρώτου Avatar, μία δεκαετία μετά την πρώτη κυκλοφορία του, δείχνει ότι το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας, που θα μας ταξιδέψει στην υποθαλάσσια Pandora, εκεί όπου ο Sully και η οικογένειά του θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Σε μία ψηφιακή συνέντευξη Τύπου, ο Τζέιμς Κάμερον -που πρόσφατα αποκάλυψε ότι ανησυχούσε για το αν το κοινό θα αγκάλιαζε το δεύτερο Avatar τόσα χρόνια μετά- μίλησε για την επανέκδοση της πρώτης ταινίας στους κινηματογράφους: “Δημιουργήσαμε την ταινία για τη μεγάλη οθόνη, για την τεράστια οθόνη, σε 3D. Τώρα κυκλοφορεί σε remastered έκδοση, σε 4K. Έχει καλύτερη εικόνα από ποτέ, ακόμα κι από την πρώτη της κυκλοφορία”.

Η επανέκδοση του πρώτου Avatar είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας (μπορείτε να βρείτε τις αίθουσες προβολής εδώ), ενώ το sequel, “Avatar: The Way of Water” κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar 2: Μία πρώτη ματιά στον χαρακτήρα της Κέιτ Γουίνσλετ – Νέες εικόνες από το sequel12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b