MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Avatar 2: Μία πρώτη ματιά στον χαρακτήρα της Κέιτ Γουίνσλετ – Νέες εικόνες από το sequel

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από το “Avatar: The Way of Water”, οι οποίες μας έδωσαν μεταξύ άλλων μία πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Κέιτ Γουίνσλετ στο sequel.

Empire Magazine
Monopoli Team

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από το “Avatar: The Way of Water”, οι οποίες μας έδωσαν μία πρώτη ματιά στον χαρακτήρα που υποδύεται η Κέιτ Γουίνσλετ στο sequel.

Η Οσκαρική ηθοποιός υποδύεται την Ronal, ηγέτη των Metkayina, μία λιγότερο γνωστή οικογένεια της φυλής Na’vi.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του περιοδικού Empire, ο χαρακτήρας της Γουίνσλετ είναι μία πιστή και τολμηρή ηγέτης, μία Na’vi με την καταπληκτική ικανότητα να αναπνέει κάτω από την θάλασσα. “Είναι δυνατή. Είναι αγωνίστρια. Ακόμα και μπροστά σε τεράστιο κίνδυνο, με ένα αγέννητο παιδί να καταφτάνει, πάλι βοηθά τους ανθρώπους της και πολεμά για αυτά που αγαπά περισσότερο. Την οικογένειά της και το σπίτι της” είπε η Γουίνσλετ στο περιοδικό.


Τον Μάιο είχαμε πάρει μια πολύ μικρή γεύση από την Ronal, όταν κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας. Σε μία από τις πολλές υποβρύχιες σκηνές, την είχαμε δει στα κλεφτά για πρώτη φορά -τόσο γρήγορα που δεν ήταν όλοι σίγουροι ότι πρόκειται για την Γουίνσλετ.

Σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας Τζον Λαντό, η ικανότητα της Ronal να αναπνέει κάτω από τη θάλασσα θα είναι καθοριστική. Μιλώντας για την αφοσίωση της Γουίνσλετ στον ρόλο είχε πει το 2018: «Η Κέιτ μπορούσε να κρατά την αναπνοή της για πάνω από 3 λεπτά κάτω από το νερό, ερμηνεύοντας παράλληλα τον ρόλο. Το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο».

Η ίδια η Γουίνσλετ δήλωσε πρόσφατα ότι στην πραγματικότητα έφτασε να κρατά την αναπνοή της μέχρι 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, σπάζοντας το ρεκόρ του Τομ Κρουζ στο “Mission Impossible – Rogue Nation” που ήταν έξι λεπτά. “Ήταν φανταστικό και ήμουν τόσο υπερήφανη για τον εαυτό μου και μάλλον δεν θα μπορέσω να το ξανακάνω” είχε πει η Γουίνσλετ.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία της Κέιτ Γουίνσλετ με τον Τζέιμς Κάμερον εδώ και 25 χρόνια, μετά τον Τιτανικό.

Το Avatar είναι η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών, με box office που άγγιξε τα 2,84 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μαζί με την Κέιτ Γουίνσλετ και τους δύο πρωταγωνιστές Ζόι Σαλντάνα και Σαμ Γουόρθινκγτον, που θα επιστρέψουν στους ρόλους των Neytiri και Jake Sully, θα δούμε επίσης την Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και τον Στίβεν Λανγκ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b