MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η οικογένειά της την αποχαιρετά με μια αδημοσίευτη έως σήμερα φωτογραφία

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κτήμα της βασίλισσας στη Σκωτία, εκεί όπου βρίσκεται η αγαπημένη κατοικία της βασίλίσσας, το Κάστρο Balmoral.

Φωτογραφία: Instagram/theroyalfamily
Monopoli Team

Μετά την ταφή της σε μια ιδιωτική τελετή, παρουσία των συγγενών της, η βασιλική οικογένεια αποχαιρέτησε τη βασίλισσα Ελισάβετ αναρτώντας μία άγνωστη – μέχρι σήμερα – φωτογραφία της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. 

Η φωτογραφία αποτυπώνει τη βασίλισσα να περπατά στην εξοχή, φορώντας ένα πράσινο παλτό και μαντήλι στο κεφάλι, ενώ κρατάει μπαστούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κτήμα της βασίλισσας στη Σκωτία, το 1971 και η λεζάντα που τη συνοδεύει στο Instagram «δανείζεται» έναν στίχο από τον Άμλετ του Σαίξπηρ: «”Είθε πτήσεις αγγέλων να σου τραγουδήσουν στην ανάπαυσή σου”. Εις αγαπημένη μνήμη της Αυτού Μεγαλειότητας της βασίλισσας. 1926 – 2022», γράφει η λεζάντα  η οποία «δανείστηκε» έναν στίχο από τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Το τελευταίο πορτρέτο της στο «φως» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ12.09.2018

Η βασίλισσα ετάφη στο Windsor, μαζί με τον επί 73 χρόνια σύζυγό της Φίλιππο. Στο ίδιο παρεκκλήσι έχουν ταφεί οι γονείς και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Η βασιλική οικογένεια θα τηρήσει άλλη μια εβδομάδα πένθους προς τιμήν της βασίλισσας, μετά την κηδεία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/9) σε μια γεμάτη συγκίνηση τελετή για την μακροβιότερη μονάρχη, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα του κόσμου πάνω της.

Με πληροφορίες από Sky News. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b