MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το τελευταίο πορτρέτο της στο «φως» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε τον Μάιο ενόψει των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δείχνει τη μονάρχη στο σπίτι της στο Κάστρο του Ουίνδσορ, να ποζάρει στην κάμερα, με ένα πλατύ χαμόγελο και κοσμήματα συναισθηματικής αξίας.

Monopoli Team

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, την παραμονή της κηδείας της.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε τον Μάιο ενόψει των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δείχνει τη μονάρχη πλατιά στην κάμερα.

Η βασίλισσα φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και το αγαπημένο της μαργαριταρένιο κολιέ, ασορτί σκουλαρίκια και τις καρφίτσες που ήταν δώρο για τα 18α γενέθλιά της από τον πατέρα της Γεώργιο ΣΤ’, το 1944.

Τα δύο κομμάτια σε στιλ αρ ντεκό, που φοριούνται το ένα κάτω από το άλλο, κατασκευάστηκαν από την Boucheron από οβάλ και στρογγυλά διαμάντια και ακουαμαρίνα.

Η βασίλισσα είχε φορέσει τις εν λόγω καρφίτσες όταν μίλησε στο έθνος για την 75η επέτειο της Ημέρας Νίκης της Ευρώπης το 2020, αλλά και στο τηλεοπτικό της διάγγελμα για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της, το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ διατροφή που έκανε την βασίλισσα Ελισάβετ να ζήσει μέχρι τα 96 χρόνια12.09.2018

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Ράναλντ Μακέσνι, τον φωτογράφο που είχε επιμεληθεί και το πορτρέτο της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, το οποίο κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την έναρξη των εθνικών εορτασμών της ορόσημης 70χρονης βασιλείας της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ταφεί σήμερα Δευτέρα (19/9), μετά από ένα πολύωρο τελετουργικό, παρουσία της οικογένειάς της, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την τελετή από το σπίτι τους σε όλο τον κόσμο.

Με πληροφορίες από Sky News.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b