MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς διατηρείται η σορός της μέχρι την κηδεία

Η φυσιολογική διαδικασία της αποσύνθεσης ξεκινά περίπου δύο ημέρες μετά τον θάνατο, ωστόσο, η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ για ένατη ημέρα σήμερα παραμένει άταφη – Ειδικοί εξηγούν πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Monopoli Team

Την ώρα που η Βρετανία θρηνεί τον χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης. Με δεδομένο πως σήμερα είναι Σάββατο και μέχρι την ταφή της μεσολαβούν ακόμα τρεις ημέρες, πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να διατηρείται η σορός της. Να σημειωθεί πως η φυσιολογική διαδικασία της αποσύνθεσης, ξεκινά περίπου δύο ημέρες μετά τον θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πομπή πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς μου, «ξύπνησε αναμνήσεις» από την κηδεία της Νταϊάνας12.09.2018

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει το γερμανικό δίκτυο n-tv, το οποίο απευθύνθηκε σε ειδικούς και σημειώνει ότι «η σορός πρέπει να προετοιμαστεί ανάλογα». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ένωσης Γραφείων Τελετών της Κάτω Σαξονίας, Μάρκους Γκεμπάουερ, δήλωσε στο γερμανικό δίκτυο RND ότι για να ανασταλεί η φυσική διαδικασία αποσύνθεσης, «τα σωματικά υγρά ανταλλάσσονται με φορμαλδεΰδη και άλλες χημικές ουσίες». Πρόκειται για ένα είδος ταρίχευσης, η οποία διαρκεί δύο έως έξι ώρες ανάλογα με την κατάσταση του σώματος και διατηρεί τη σορό σε καλή κατάσταση για δύο έως τρεις μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Ποια είναι η πραγματική περιουσία που έχει στην κατοχή της;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b