MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πομπή πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς μου, «ξύπνησε αναμνήσεις» από την κηδεία της Νταϊάνας

25 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του, Diana, ο πρίγκιπας William φαίνεται να ζει ξανά την ίδια δοκιμασία.

Splash News
Monopoli Team

Η πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ «ξύπνησε αναμνήσεις» στον πρίγκιπα William, φορτίζοντάς τον συναισθηματικά. Οι αναμνήσεις έχουν να κάνουν φυσικά με τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Diana αφού ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το να βαδίζει πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς του, ήταν μια ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία.

«Η χθεσινή πομπή ήταν μια δοκιμασία. Ξύπνησαν αναμνήσεις», είπε, αφού πήγε μαζί με την Kate να δουν τα λουλούδια που αφήνουν για τη βασίλισσα Ελισάβετ οι πολίτες στην ανατολική Αγγλία, στο Sandringham. Όπως δήλωσε στους Βρετανούς που πήγαν να τον χαιρετήσουν: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που σκέφτεσαι, εντάξει, είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Όμως δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Ήταν πολύ παράξενο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασιλιάς Κάρολος: Γιατί όλοι σχολιάζουν τα χέρια του;12.09.2018

Ο πρίγκιπας William συμμετείχε στην πομπή που συνόδευσε το φέρετρο της βασίλισσας από το Ανάκτορο του Buckingham μέχρι το Westminster, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Πριν από 25 χρόνια, ο τότε 15χρονος πρίγκιπας μαζί με τον αδερφό του, Harry που ήταν 12 χρονών, ακολούθησαν το φέρετρο της μητέρας τους που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b