MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21.00 Πέντε Δευτερόλεπτα στο Κενό στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Δραματική Κομεντί, βρετανικής και γερμανικής παραγωγής 2014.
Σκηνοθεσία: Πασκάλ Σομέιγ. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Τόνι Κολέτ, Ίμοτζεν Πουτς.

Είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και τέσσερις άγνωστοι συναντιούνται τυχαία στην κορυφή ενός ουρανοξύστη. Το σχέδιό τους είναι κοινό, μα αντί να πέσουν στο κενό, αποφασίζουν να μείνουν ζωντανοί ως του Αγίου Βαλεντίνου τουλάχιστον.

22.00 Τζέιμς Μποντ Πράκτωρ 007: Ο Κόσμος Δεν Είναι Αρκετός (The World Is Not Enough) στο STAR

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σοφί Μαρσό, Ρόμπερτ Καρλάιλ, Ντενίζ Ρίτσαρντς, Τζούντι Ντεντς, Τζον Κλιζ. [Περιέχει σκηνές βίας]

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Κατασκοπική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 1999. Ο Σερ Ρόμπερτ Κινγκ, μεγιστάνας του πετρελαίου και προσωπικός φίλος της Μ, δολοφονείται σε βομβιστική επίθεση. Τώρα, ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει την προστασία της Ηλέκτρα, κόρης του και μοναδικής κληρονόμου της περιουσίας του. Μετά από έρευνες, ο Μποντ μαθαίνει πως υπεύθυνος για τη δολοφονία του Κινγκ είναι ο Ρενάρ, ένας ψυχοπαθής τρομοκράτης, που δεν αισθάνεται τον πόνο εξαιτίας μιας σφαίρας σφηνωμένης στον εγκέφαλό του. Ο Ρενάρ σκοπεύει να πλήξει την Ευρώπη με μια πυρηνική βόμβα! Με τη βοήθεια της δρ Κρίστμας Τζόουνς και του Βαλεντίν Ζουκόβσκι, πρώην πράκτορα της KGB, ο Μποντ θα κάνει ό,τι μπορεί για να ματαιώσει τα σχέδια του Ρενάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 12-18 Σεπτεμβρίου12.09.2018

22.00 Άγρια Όνειρα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, καναδικής παραγωγής 2016.
Σκηνοθεσία: Νέιθαν Μορλάντο. Παίζουν: Τζος Γουίγκινς, Σοφί Νελίς, Μπιλ Πάξτον.

Ελπίζοντας σε μια νέα, καλύτερη ζωή, ένας έφηβος κλέβει μια τσάντα γεμάτη ‘παράνομα’ χρήματα και το σκάει με την κοπέλα του. Υπό το ανελέητο κυνηγητό του βίαιου πατέρα της οι δύο νέοι θα γνωρίσουν το σκληρό τίμημα της ενηλικίωσης.

22.00 Το Σινικό Τείχος (The Great Wall) στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικανοκινέζικης παραγωγής 2016.
Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού. Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Γουίλεμ Νταφόε, Άντι Λάου, Πέδρο Πασκάλ.

Γύρω στο 1.000 μ.Χ., δυο μισθοφόροι, ο Γουίλιαμ και ο Τοβάρ φτάνουν άθελά τους στο Σινικό Τείχος και συλλαμβάνονται από το Ανώνυμο Τάγμα που φυλά την πύλη του. Οι δυο άντρες αναζητούν πολύτιμο μπαρούτι, αλλά το Τάγμα έχει δυσκολότερο εχθρό ν’ αντιμετωπίσει: κάθε εξήντα χρόνια – και τώρα είναι η στιγμή – το Τείχος δέχεται επίθεση από μιλιούνια παντοδύναμα πράσινα δρακάκια, με μια όμορφα διακοσμημένη βασίλισσα. Η νεαρή στρατηγός Λιν Μέι θ’ αξιοποιήσει τη δεινότητά και το θάρρος στη μάχη του Τοβάρ και του Γουίλιαμ και κάπου εκεί θα προκύψει κι ένας παραμυθένιος έρωτας.

22.00στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής 2021.
Σκηνοθεσία: Σελίν Σιαμά. Παίζουν: Ζοσεφίν Σανζ, Γκαμπριέλ Σανζ, Νινά Μορίς.

Η 8χρονη Νελί φτάνει με τους γονείς της στο σπίτι της αγαπημένης της γιαγιάς, η οποία απεβίωσε πρόσφατα. Κι ενώ περιπλανιέται στο δάσος όπου κάποτε έπαιζε η μητέρα της, θα συναντήσει ένα συνομήλικο κορίτσι με το όνομα Μαριόν.

22.50 Η Ζωή που δεν Ήθελα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό Θρίλερ, αργεντίνικης, ισπανικής και γερμανικής παραγωγής 2012.
Σκηνοθεσία: Άνα Πίτερμπαργκ. Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Σολεδάδ Βιγιαμίλ, Ντάνιελ Φανέγκο.

Αναζητώντας διέξοδο από την ανιαρή ζωή του, ένας επιφανής γιατρός υιοθετεί την ταυτότητα του νεκρού δίδυμου αδελφού του. Αυτό που δεν περιμένει είναι πως η ευκαιρία για μια νέα αρχή θα μετατραπεί σε μια σκληρή μάχη για επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline Agenda: 15 προτάσεις με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις της εβδομάδας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b