MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

H μάστιγμα των fillers στις ηλικίες των 20 με 30

Μόνο στην Βρετανία, πάνω από 41 χιλιάδες αισθητικές παρεμβάσεις έγιναν σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

@madisonbeer
Monopoli Team

Κάποτε οι πλαστικές επεμβάσεις, τα fillers, τα νήματα, τα botox ήταν συνήθειες γυναικών 50+, με μια οικονομική άνεση, οι οποίες περνούσαν τακτικά από τον πλαστικό χειρουργό, προκειμένου να διατηρήσουν την ελαστικότητα στο δέρμα τους, να εξαλείψουν τις ρυτίδες του χρόνου από το πρόσωπο τους και να προσθέσουν και πάλι όγκο.

Λίγα χρόνια μετά, όλα αυτά έχουν αλλάξει και πλέον το υαλουρονικό στα ζυγωματικά και τα χείλη δεν έχει να κάνει με ρυτίδες. Τα νήματα, αλλά και ενέσιμα facials, ή ένα γραμμωμένο jawline είναι το νέο απωθημένο των νέων. Τι και αν είσαι πανέμορφη, νέα και με αψεγάδιαστο πρόσωπο, η ανάγκη για περισσότερο όγκο και έμφαση στο πρόσωπο σου, πολύ πιθανό να δημιουργηθεί με τα αψεγάδιαστα πρότυπα που παρατηρείς παντού γύρω σου και πόσο μάλλον στα social.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα πιο viral προϊόντα ομορφιάς της νέας σεζόν, σύμφωνα με το TikTok12.09.2018

Όλο και περισσότεροι νέοι, ηλικίας 20 με 30 ετών, ξεκινούν τις οικονομίες τους μόνο και μόνο για να αποκτήσουν σαρκώδη χείλη και το τέλειο gloss look, ή δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση για ένα πρόσωπο με γωνίες, καταφέρνοντας το αποτέλεσμα αυτό με νήματα και υαλουρονικό στο σαγόνι τους. Οι αψεγάδιαστες εικόνες τους, σε συνδυασμό με μπόλικο μακιγιάζ και φίλτρα, δημιουργούν την ονειρεμένη για εκείνους εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b