MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Επιστροφή στην πόλη: Πού θα φάμε το πρώτο brunch της νέας σεζόν;

Για να ξεκινήσει δυναμικά η νέα σεζόν, με εμάς να επιστρέφουμε στις παλιές – και καλές – μας συνήθειες, προτείνουμε 5 μέρη για το πρώτο “δυναμικό” brunch της επιστροφής στη βάση μας.

Photo by Sam Moghadam Khamseh on Unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές μας και να μπαίνουμε σιγά-σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Για να ξεκινήσει, λοιπόν, δυναμικά η νέα σεζόν, με εμάς να επιστρέφουμε στις παλιές – και καλές – μας συνήθειες, προτείνουμε 5 μέρη για το πρώτο “δυναμικό” brunch της επιστροφής στη βάση μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας το καλοκαίρι παίρνει παράταση12.09.2018

My Box Daily Habit
My Box Daily Habit, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

My Box Daily Habit, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις του brunch, που πρόσφατα ανακαλύψαμε και εμείς, το My Box Daily Habit, μάς καλεί να απολαύσουμε τα πρώτα brunch του φθινοπώρου μας στο Νέο Ηράκλειο. Σε έναν φωτεινό χώρο, με cozy αύρα και με έναν ανοιχτό χώρο για τις πιο ζεστές μέρες, το My Box Daily Habit μάς υπόσχεται ένα πολύχρωμο και πεντανόστιμο brunch για όλα τα γούστα.

Διεύθυνση: Πεύκων 1α, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2102853804

Penny Lane Comfort Food
Penny Lane Comfort Food, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Penny Lane Comfort Food, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Με όνομα εμπνευσμένο από το γνωστό τραγούδι των Beatles και πολύχρωμη αύρα, το Penny Lane Comfort Food, στο Χαλάνδρι, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας brunch spots. “Κρυμμένο” σε έναν από τους αγαπημένους πεζοδρόμους του Χαλανδρίου, και σε έναν μεγάλο χώρο με άνοιγμα στο μπροστά μέρος του και τραπεζάκια και στον πεζόδρομο, το Penny Lane είναι ένα μέρος που αγαπάμε να επισκεπτόμαστε, τόσο για την ατμόσφαιρά του και το ιδιαίτερο στυλ του, όσο και για το υπέροχο φαγητό του. Δική μας αγαπημένη brunch πρόταση το waffle n’ chicken, ένα american style brunch για τους λάτρεις του είδους.

Διεύθυνση: Θουκιδίδου 10, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2106800217

48 Urban Garden
48 Urban Garden, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

48 Urban Garden, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ακόμα ένα αγαπημένο spot της πόλης, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, το 48 Urban Garden, βρίσκεται επίσης στο top 5 της λίστας μας με τα αγαπημένα μας μέρη για brunch – ειδικά αυτή την εποχή. Κάθε Κυριακή, από τις 12:00 μέχρι τις 17:00, μπορείτε να απολαύσετε μία ποικιλία γευστικών προτάσεων στον ηλιόλουστο, κρυμμένο κήπο του μαγαζιού, πλάι στο μικρό περιβόλι του. Ένα ιδανικό μέρος για το ήσυχο κυριακάτικο brunch που αποζητάμε.

Διεύθυνση: Αρματολών Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο: 2130281866

Lot 51
Lot 51, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Lot 51, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Σε ένα άλλο σημείο του κέντρου, δίπλα στη Βασιλίσσης Σοφίας, ακόμα ένα μαγαζί έχει κάνει τα τελευταία χρόνια την εμφάνισή του, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα. Ο λόγος για το Lot 51, που μεταξύ άλλων, προσφέρει ένα υπέροχο brunch σε μία minimal ατμόσφαιρα, με τραπεζάκια και στο άνοιγμα του πεζοδρομίου για τις πιο ζεστές ημέρες του Σεπτέμβρη. Σίγουρα ένα must visit spot για τους λάτρεις του brunch.

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 24β, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 1115 5024

Kitchen Lab
Kitchen Lab, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Kitchen Lab, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Τελευταία μας τριπλή – αφού μπορείτε να βρείτε το μαγαζί τόσο στην Αγία Παρασκευή, όσο και στο κέντρο, αλλά και στη Γλυφάδα – πρόταση για σήμερα, το Kitchen Lab. Ένα must visit σημείο για τους λάτρεις του brunch. Σε μία cozy ατμόσφαιρα, συνυφασμένη με την έννοια του brunch, και με μεγάλο εύρος επιλογών, τόσο γλυκές όσο και αλμυρές, αλλά και κάποιες healthy προτάσεις, το Kitchen Lab είναι ένας από τους “βασιλιάδες” του brunch και ένα must visit για τους λάτρεις του είδους.

Διευθύνσεις: Ανθυπολοχαγού Τασσοπούλου 2, Αγία Παρασκευή | Ρόμβης 9, Αθήνα | Λαζαράκη 26, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 2106016779 | 2103221163 | 2109681126

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρία new entries στον γαστρονομικό χάρτη του κέντρου που αξίζει να ανακαλύψετε12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό και εξόδους μπορείτε να βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b