MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Τρία new entries στον γαστρονομικό χάρτη του κέντρου που αξίζει να ανακαλύψετε

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τρεις νέες διευθύνσεις έρχονται να προστεθούν στην μακρά λίστα των αγαπημένων μαγαζιών που στολίζουν το κέντρο της Αθήνας.

Blind Spot, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
Blind Spot, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Στην καρδιά του καλοκαιριού, 3 νέα entries έρχονται δυναμικά για να προστεθούν στην μακρά λίστα στυλάτων μαγαζιών που στολίζουν το κέντρο της Αθήνας. Από αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, οι Αθηναίοι (αλλά και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας) έχουν να επιλέξουν για την έξοδό τους -πέρα από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές- άλλες 3 ολόφρεσκες προσθήκες στην γαστρονομική ζωή του κέντρου.

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο Ancho Mexican Grill που ανοίγει στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, το Blind Spot, που μετά το Χαλάνδρι κατεβαίνει στο Παγκράτι και -παραμένοντας στο Παγκράτι- το Φίλινγκς, ένα μαγαζί που, από τη δημιουργία του, κατατάχθηκε κατευθείαν ανάμεσα στα πιο στυλάτα pastry labs της Αθήνας.

Ancho Mexican Grill

Για πολύ καιρό, όλοι εμείς που μένουμε προς το κέντρο “παραπονιόμασταν” που το αγαπημένο μας mexican spot, το Ancho Mexican Grill Χαλανδρίου και τα αδερφάκια του στην Κηφισιά και τη Γλυφάδα, δεν έχουν έρθει ακόμα προς το κέντρο. Μετά από χρόνια, η επιθυμία μας γίνεται πραγματικότητα με το τέταρτο αθηναϊκό Ancho να ανοίγει στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην οδό Αιόλου. Οι αγαπημένες γεύσεις του Ancho με την κλασσική φιλοσοφία του μαγαζιού -τα πιάτα να παρασκευάζονται εκείνη την ώρα μπροστά στον πελάτη ο οποίος διαλέγει τα υλικά- έρχονται επιτέλους να κατακτήσουν και το κέντρο της Αθήνας και εμείς πραγματικά ανυπομονούμε να το επισκεφθούμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ancho Mexican Grill μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 spots για «δροσερές» αποδράσεις στην καλοκαιρινή Αθήνα12.09.2018

Blind Spot

Μετά από την μεγάλη αγάπη του κόσμου για το Blind Spot του Χαλανδρίου -το μικρό, κουκλίστικο μαγαζί, με τη minimal αύρα και τις αμέτρητες γεύσεις cinnamon rolls- το αδερφάκι του κατέφθασε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Παγκράτι. Αυτή τη φορά ο χώρος μεγαλώνει, ακολουθώντας, ωστόσο, παρόμοια αισθητική με το Blind Spot του Χαλανδρίου. Λιτές γραμμές, λευκό και ανοιχτόχρωμο ξύλο, πολλά φυτά και σκανδιναβικός αέρας είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την αισθητική του ολοκαίνουργιου Blind Spot του Παγκρατίου. Στον πάνω όροφο του μαγαζιού, μάλιστα, λειτουργεί κουρείο, σε ένα πάντρεμα της γαστρονομίας με την ομορφιά, δημιουργώντας μία ολόφρεσκη, διαφορετική πρόταση. Σίγουρα ένα από τα νέα μας στέκια στο κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Blind Spot μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φίλινγκς

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, το Φίλινγκς τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, τόσο με τα πανέμορφα -τόσο οπτικά, όσο και γευστικά- και πεντανόστιμα γλυκά του, όσο και με την ιδιαίτερη αισθητική του. Με το λευκό και το πορτοκαλί να κυριαρχούν στο μαγαζί και την καλαισθησία να χαρακτηρίζει τόσο το χώρο, όσο και τα γλυκά του μαγαζιού, το Φίλινγκς έχει κάνει μία δυναμική είσοδο στον χώρο της αθηναϊκής ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φίλινγκς μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωινή βόλτα στο Κουκάκι; 4 νέα στέκια που πρέπει να ανακαλύψεις12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b