MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

4 skincare trends που θα μάς απασχολήσουν περισσότερο τη νέα σεζόν

Καθώς μια σεζόν τελειώνει και μια άλλη ξεκινά, μια σειρά από νέες τάσεις περιποίησης της επιδερμίδας έρχονται. Οι skincare experts μάς προτείνουν τις νέες τάσεις που υπόσχονται να μάς χαρίσουν μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα

Monopoli Team

Αν κάτι καλό μπορούμε να κρατήσουμε από την εποχή του lockdown αυτό είναι σίγουρα ότι επενδύσαμε περισσότερο στο skincare. Διαβάσαμε για νέες μεθόδους περιποίησης, χαλαρώσαμε κάνοντας περισσότερες μάσκες και συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικό είναι να χτίσουμε μια ρουτίνα περιποίησης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Το ζητούμενο λοιπόν και αυτό το φθινόπωρο όπως και όλες τις εποχές είναι ένα: η λαμπερή επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα skincare συστατικά που πρέπει να αποφύγετε, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα12.09.2018

Οι παρακάτω τάσεις θα σας εμπνεύσουν για να ανανεώσετε με τα κατάλληλα βήματα την skincare routine σας.

Αποκατάσταση της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η επιδερμίδα μας έχει εκτεθεί στον ήλιο. Η UV ακτινοβολία μπορεί να έχει ποικίλες επιπτώσεις στο ανθρώπινο δέρμα ανάλογα με το μήκος κύματος και την έντασή της, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί.

«Στο ιατρείο μου, οι ασθενείς έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για το φθινοπωρινό τους λέιζερ προσώπου, που έχει σχεδιαστεί για να επιδιορθώνει τις βλαβερές επιπτώσεις των ακτίνων UV στο δέρμα μας», αναφέρει η Dr Anita Sturnham στη Vogue, γιατρός ειδικευμένη στην περιποίηση δέρματος. «Ο ζεστός καιρός προκαλεί περισσότερη ζημιά στο δέρμα το καλοκαίρι».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b