MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

There’d Better Be A Mirrorball: Νέο τραγούδι από τους Arctic Monkeys μετά από τέσσερα χρόνια

Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν και κυκλοφορούν το πρώτο τραγούδι του νέου τους δίσκου, με τίτλο “The Car”.

"There’d Better Be A Mirrorball" cover - Arctic Monkeys
"There’d Better Be A Mirrorball" cover - Arctic Monkeys
Monopoli Team

Πριν από μερικές ημέρες, οι Arctic Monkeys έκαναν και επίσημα γνωστή την επιστροφή τους (την οποία περιμέναμε ήδη από το 2020…), ανακοινώνοντας τον νέο τους δίσκο, “The Car”, ένα βράδυ αφού είχαν παίξει ένα ακυκλοφόρητο, νέο τραγούδι, με τίτλο “I Ain’t Quite Where I Think I Am” στο Openair Festival στη Ζυρίχη.

Σήμερα, το συγκρότημα μάς έδωσε άλλη μία γεύση από το νέο άλμπουμ, με το πρώτο επίσημο single τους εδώ και τέσσερα χρόνια. Το κινηματογραφικό κομμάτι, με τίτλο “There’d Better Be A Mirrorball” συνοδεύτηκε μάλιστα από ένα βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Alex Turner.

Αυτό θα είναι το lead single του The Car, το οποίο ο Turner περιέγραψε ως τη “συνέχεια” του “Tranquility Base Hotel & Casino”, του έκτου δίσκου των Arctic Monkeys που κυκλοφόρησε το 2018.

“Σε αυτό τον δίσκο, δεν θα υπάρχει ίχνος επιστημονικής φαντασίας. Επιστρέφουμε πίσω στη Γη. Νομίζω ότι ήρθαμε πολύ κοντά σε μία βελτιωμένη εκδοχή ενός πιο δυναμικού ήχου γενικότερα με αυτόν τον δίσκο. Τα έγχορδα σε αυτόν τον δίσκο έρχονται και φεύγουν ακαθόριστα και αυτό ήταν μία σκόπιμη κίνηση και μακάρι όλα να έχουν τον χώρο τους. Υπάρχει μια εποχή που το συγκρότημα έρχεται στο προσκήνιο και μαζί τους έρχονται και τα έγχορδα” πρόσθεσε ο Turner.

Το The Car θα είναι το πρώτο studio albumτου συγκροτήματος εδώ και τέσσερα χρόνια, σε παραγωγή του συνεργάτη τους James Ford. Ο δίσκος υπόσχεται να περιλαμβάνει “ένα νέο και πολυτελές ηχητικό τοπίο και περιέχει μερικές από τις πιο πλούσιες και πιο ικανοποιητικές φωνητικές επιδόσεις στην καριέρα του Alex Turner”.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο κλιπ του “There’d Better Be A Mirrorball” παρακάτω:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάικλ Τζάκσον: Ο «Βασιλιάς της Ποπ» μέσα από τα πιο σημαντικά τραγούδια του12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b