MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάρι Στάιλς: Μιλά επιτέλους για την Ολίβια Γουάιλντ, τη σεξουαλικότητά του και την ψυχοθεραπεία

O 28χρονος Styles μιλά για την ζωή του σήμερα, την καριέρα του που εκτοξεύτηκε (κι άλλο) μέσα σε έναν χρόνο, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Monopoli Team

Ο Harry Styles είναι ένα μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, με εκατομμύρια θαυμαστές να ακολουθούν κάθε βήμα του και την μια μουσική επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Πέρα από το τραγούδι, είναι και στιχουργός αλλά και, πλέον, ηθοποιός. Όλα ξεκίνησαν στα 16 του, ηλικία σταθμός για την καριέρα του. Πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο X – Factor της Μ. Βρετανίας και από εκεί να γίνει μέλος ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ ο διαγωνισμός -και η χώρα. Οι One Direction, όπως ονομάστηκε το γκρουπ στο οποίο συμμετείχε, μέσα σε λίγα χρόνια είχαν καταφέρει να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί, περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο και δημιουργώντας ένα τεράστιο fan base.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Στάιλς: Οι πιο αξέχαστες gender fluid στιγμές μόδας του διάσημου pop star12.09.2018

Στην πορεία το band διαλύθηκε και ο Harry Styles έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια τον δικό του δρόμο. Έναν απίστευτα επιτυχημένο δρόμο για την ακρίβεια, αποτέλεσμα του πολύπλευρου ταλέντου του. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς αυτήν την τόσο χαρισματική αλλά και ιδιαίτερη προσωπικότητα του Styles. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Rolling Stone και μίλησε για πρώτη φορά για πιο προσωπικά θέματα, όπως η πολυσυζητημένη σχέση του με την 38χρονη ηθοποιό Olivia Wilde. Ακόμη μίλησε για την, επίσης πολυσυζητημένη, σεξουαλικότητά του, αλλά και τη σημασία της ψυχοθεραπείας και της ιδιωτικότητας για τον ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b