MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

TikTok: Ετοιμάζεται για νέα υπηρεσία μουσικής και ενσωματώνει και games στις αναρτήσεις του

Πέραν αυτού όμως, η πλατφόρμα φαίνεται πως βάζει στο τραπέζι και το κομμάτι του gaming. Σε κάποιες αγορές του πλανήτη (όπως οι ΗΠΑ), οι δημιουργοί μπορούν να προσθέσουν μέσω sticker ένα από τα 9 διαθέσιμα mini-games, τα οποία στη συνέχεια οι ακόλουθοί τους μπορούν να δοκιμάσουν.

Πηγή: Unsplash
Monopoli Team

Tο TikTok έχει ήδη παίξει σημαντικό ρόλο στο χώρο της μουσικής, κάνοντας ακόμη και επιτυχίες περασμένων δεκαετιών, virals και φαίνεται πως θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν την αγορά, ενώ δεν ξεχνάει και τα games. Η εταιρεία ByteDance που «τρέχει» τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έκανε στις αρχές Μαΐου μια σχετική κατοχύρωση για το TikTok Music, που φαίνεται πως είναι μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει σε χρήστες να κατεβάσουν, να απολαύσουν, να αξιοποιήσουν και να μοιραστούν μουσικά κομμάτια, συνδυάζοντάς τα με περιεχόμενο σε μορφή video.

H ByteDance έχει ήδη στην κατοχή της μια εφαρμογή streaming μουσικής με την ονομασία Resso, αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στις αγορές Ινδίας, Βραζιλίας και Ινδονησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο τεράστιο πιτόγυρο του Λονδίνου που έγινε viral στο Tik Tok12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b