MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

7 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Από τα Επτάνησα μέχρι τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αυτά τα νησιά έχουν όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για τις διακοπές της: αμέτρητα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, χρυσές αμμουδιές και πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα (πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Οι διακοπές με τα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι επιλογές γίνονται λιγάκι… πιο συγκεκριμένες. Απαιτεί έρευνα, καλό προγραμματισμό και έλεγχο πολλών πραγμάτων για να κριθεί κατάλληλος ένας προορισμός για όλη την οικογένεια.

Για εσάς που προτιμάτε τα νησιά για διακοπές μαζί με τα παιδιά, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 7 ελληνικά νησιά που αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες. Από τα Επτάνησα μέχρι τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αυτά τα νησιά έχουν όλα όσα χρειάζεστε: αμμουδερές παραλίες με πεντακαθαρά νερά, αμέτρητα ενδιαφέροντα αξιοθέατα και πολλές επιλογές για χαλάρωση και διασκέδαση που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο.

Κέρκυρα

Αν αγαπάτε το Ιόνιο, η Κέρκυρα αποτελεί έναν κλασικό και αγαπημένο προορισμό για οικογενειακές διακοπές. Με μεγαλοπρεπή παλάτια, επιβλητικά φρούρια, καταπράσινα τοπία, υπέροχες παραλίες και μοναδική γαστρονομία, η αρχόντισσα του Ιονίου έχει τον τρόπο να κάνει οποιονδήποτε να περνάει καλά. Δεν είναι τυχαίο που η Κέρκυρα έχει φανατικούς θαυμαστές από κάθε γωνιά του κόσμου. Η Παλαιοκαστρίτσα, το Σιδάρι, η Κασσιόπη και η Αχαράβη είναι ωραίοι προορισμοί για οικογένειες, ενώ οι βόλτες στην πανέμορφη Παλιά Πόλη με τα ατμοσφαιρικά καντούνια, αλλά και στο περίφημο Αχίλλειο, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b