MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντονι Χόπκινς: Φόρεσε χαβανέζικο πουκάμισο, χόρεψε στο TikTok και έγινε viral

Σε απόλυτο καλοκαιρινό mood βρίσκεται ο Αντονι Χόπκινς, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok και έγινε viral. Ο 84χρονος ηθοποιός φόρεσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο και ξεκίνησε τον χορό, ενθουσιάζοντας τους ακολούθους του.

Anthony Hopkins (Πηγή: Associated Press)
Monopoli Team

Ο Αντονι Χόπκινς έγινε viral μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok. Ο 84χρονος διάσημος ηθοποιός σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, φόρεσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, παντόφλες και καπέλο και άρχισε να χορεύει στο σπίτι του, ενθουσιάζοντας τους 3,5 εκατομμύρια followers. Ο Χόπκινς «παίζει» και με το καπέλο του μπροστά στην κάμερα, στο βίντεο που ανάρτησε. «Κυριακάτικα καλοκαιρινά Vibes» γράφει στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Shiloh-Jolie Pitt είναι μία φανταστική χορεύτρια και αυτό το viral video το αποδεικνύει12.09.2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντονι Χόπκινς, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αναμένεται να παίξει σε μια ταινία που θα διαπραγματεύεται την προσφυγική κρίση στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChainsmokers: Viral τραγούδι τους από το 2017 μετατράπηκε σε άτυπο «ύμνο» ακτιβιστών υπέρ των αμβλώσεων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz