MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Chainsmokers: Viral τραγούδι τους από το 2017 μετατράπηκε σε άτυπο «ύμνο» ακτιβιστών υπέρ των αμβλώσεων

Το τραγούδι «Paris» των Chainsmokers απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα στα social media, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε την ετυμηγορία Roe v Wade, και έγινε ύμνος των ακτιβιστών υπέρ των αμβλώσεων.

Chainsmokers (Πηγή: Associated Press)
Monopoli Team

Το σινγκλ του 2017, «Paris», των Chainsmokers έγινε viral και μετατράπηκε σε άτυπο «ύμνο» ακτιβιστών υπέρ των αμβλώσεων, με το συγκρότημα να υπόσχεται ότι θα το συμπεριλάβει σε κάθε συναυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμβλώσεις – ΗΠΑ: Ποιες πολιτείες τις απαγορεύουν μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου12.09.2018

Στον απόηχο της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε την ετυμηγορία Roe v Wade, πολλοί χρήστες του TikTok εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα κλιπ από το τραγούδι «Paris». Οι επιλεγμένοι στίχοι περιλαμβάνουν τη φράση, If we go down/Then we go down together (Αν πέσουμε/Τότε θα πέσουμε μαζί).

Την περασμένη εβδομάδα, το ντουέτο DJ/παραγωγών από την Αμερική δημοσίευσε το δικό του βίντεο στο TikTok εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στο κίνημα υπέρ της επιλογής. Οι Chainsmokers ένωσαν τη φωνή τους με πολλούς διάσημους για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο δικαίωμα στην άμβλωση στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗΠΑ: Η Google θα διαγράφει τα στοιχεία εντοπισμού γυναικών που ψάχνουν κλινικές αμβλώσεων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b