MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χιου Γκραντ: Θα είναι ο Δίας στη νέα σειρά του Netflix για την ελληνική μυθολογία

Το “Kaos” του Netflix θα είναι μία σκοτεινή, τολμηρή και κωμική σειρά, με μία σύγχρονη προσέγγιση στην ελληνική μυθολογία.

Monopoli Team

Σταματήστε ό,τι κάνετε γιατί η ελληνική μυθολογία θα γίνει σειρά στο Netflix, αλλά στη μοντέρνα εκδοχή της. Αν και δεν χρειάζεται να ακούσουμε περισσότερα, εφόσον πρωταγωνιστεί ο Hugh Grant (και αυτό αρκεί), το cast και η πλοκή θα σου τραβήξουν σίγουρα την προσοχή.

Το “Kaos” του Netflix θα είναι μία σκοτεινή, τολμηρή και κωμική σειρά, με μία σύγχρονη προσέγγιση στην ελληνική μυθολογία, που εξερευνά την αγάπη, τη δύναμη και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο. Όλοι οι αλαζόνες Θεοί του Ολύμπου θα κάνουν ένα πέρασμα, με τον Hugh Grant να υποδύεται τον παντοδύναμο αλλά τόσο ανασφαλή κι εκδικητικό Δία. Μέχρι που ξυπνά ένα ωραίο πρωί και ανακαλύπτει μία ρυτίδα στο μέτωπό του. Αποκτά μία νεύρωση όπου μπαίνει σε ένα μονοπάτι παράνοιας και που τον κάνει να πιστεύει ότι πλησιάζει το τέλος του. Και αρχίζει να βλέπει παντού οιωνούς.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζουν, με τον Άδη να παίρνει σάρκα και οστά από τον υπέροχο David Thewlis. Ενώ βρίσκεται στον Κάτω Κόσμο, οι νεκροί αυξάνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b