MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ανάρπαστο στο Airbnb: Το δωμάτιο χωρίς ταβάνι στην Κρήτη που νοικιάζεται για 50 ευρώ το βράδυ

Στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης υπάρχει ένα κρεβάτι με θέα τον ουρανό, το οποίο νοικιάζεται συνεχώς από ξένους και Έλληνες τουρίστες που θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία χιλίων αστέρων.

Monopoli Team

Με τον τουρισμό να αποτελεί το ισχυρότερο όπλο της ελληνικής οικονομίας, οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τους επόμενους μήνες, ενώ σκέφτονται συνεχώς και νέες ιδέες που μπορεί να «πουλήσουν» σε Έλληνες, αλλά και ξένους επισκέπτες. Κάπου στην Κρήτη, λοιπόν, υπάρχει ένα δωμάτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: Τα 10 σπίτια με τα περισσότερα likes στο Instagram12.09.2018

Το πετύχαμε εντελώς τυχαία με μια βόλτα στο Airbnb και αυτό που προκαλεί πραγματικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως δεν έχει ταβάνι. Κι όμως. Βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης και το διαχειρίζεται η Γαβριέλλα Δαμιανάκη, όπως βλέπουμε στην πλατφόρμα.

Το «Summer Bed under the Stars», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο δωμάτιο, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ένα queen size διπλό κρεβάτι, αλλά κι ένα δεύτερο μονό. Έχει ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και κοινόχρηστη κουζίνα. Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVilla Balbiano: Η εντυπωσιακή βίλα από το House of Gucci γίνεται Airbnb12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b