MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Πώς να συνδυάσετε το παντελόνι καμπάνα για το απόλυτο ’70s look

Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω μια δεκαετία, αναφορικά με το στιλ, ποια θα επιλέγατε; Κάθε φορά που τίθεται αυτό το ερώτημα, η απάντησή μας παραμένει πάντα η ίδια: τη δεκαετία του ’70.

Monopoli Team

Τα style icons μας είναι η Farrah Fawcett και η Olivia Newton-John, ντυμένες με μανίκια καμπάνα και μπότες με ψηλή πλατφόρμα. Όπως η μουσική και η κουλτούρα της εποχής, οι τάσεις της μόδας τότε αφορούσαν την ξεγνοιασιά. Αν κι εσείς αγαπάτε τη συγκεκριμένη δεκαετία, θα χαρείτε να μάθετε ότι πολλά από τα στιλ που ενέπνευσε, συμπεριλαμβανομένων των flared παντελονιών, έχουν επιστρέψει στην μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠλισέ: Aυτό το καλοκαίρι οι πιέτες είναι παντού12.09.2018

Τα flared παντελόνια είναι χαρακτηριστικά κομμάτια της δεκαετίας του ’60 και του ’70 που βλέπουμε στις πασαρέλες, όπως και τα τσόκαρα και τα πολύχρωμα κοσμήματα με χάντρες.

Αν νιώθετε νοσταλγία και θέλετε να δώσετε groovy vibe στην εμφάνιση σας, επιλέξτε μια εξαιρετικά ανοιχτή σιλουέτα σε συνδυασμό με μια πλατφόρμα ή σανδάλι. Αλλά για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάστε το παντελόνι με ένα πολυτελές loafer και τζιν μπουφάν ή δερμάτινο σακάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό είναι το παντελόνι που κάθε It girl έχει στην ντουλάπα του12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b