MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Παξοί: Οι σμαραγδένιες σπηλιές που μαγεύουν τους επισκέπτες

Η θαλάσσια περιήγηση στις φημισμένες σμαραγδένιες σπηλιές θα σας κάνει να αγαπήσετε τους Παξούς ακόμα περισσότερο. Τα ενάλια σπήλαια («γράβες») που βρίσκονται στη δυτική πλευρά του νησιού προσφέρουν ένα μαγευτικό θέαμα στους επισκέπτες.

Monopoli Team

Με ατού την καταπράσινη φύση και τις εξωτικές παραλίες, οι Παξοί είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές στο Ιόνιο. Το πρόγραμμα εδώ έχει βουτιές σε διάφανα τιρκουάζ νερά και χαλαρές βόλτες σε γραφικά λιμάνια και χωριά με παραδοσιακή επτανησιώτικη αρχιτεκτονική.

Αν όμως είστε από αυτούς που θέλουν και λίγη δράση στις διακοπές τους, τότε οι μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές των Παξών θα σας αποζημιώσουν. Η περιήγηση στις εκπληκτικές «γράβες» (δηλαδή ενάλιες σπηλιές) θα σας κάνει να αγαπήσετε αυτό το νησί ακόμα περισσότερο.

Η δυτική πλευρά των Παξών είναι απόκρημνη, με κατακόρυφους γκρεμούς και πολλά θαλάσσια σπήλαια, τα οποία φημίζονται για τη φυσική ομορφιά τους. Στην απομονωμένη αυτή πλευρά του νησιού θα πάτε με εκδρομικά σκάφη που κάνουν ημερήσιες κρουαζιέρες από τον Γάιο. Καθώς θαυμάζετε τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, θα ακούσετε ιστορίες για τον Ποσειδώνα και την Αμφιτρίτη, αλλά και για πειρατές, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε και να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωμάτια στις Κυκλάδες τον Δεκαπενταύγουστο: Πιο ακριβά κι από το Ντουμπάι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b