MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δωμάτια στις Κυκλάδες τον Δεκαπενταύγουστο: Πιο ακριβά κι από το Ντουμπάι

Για την εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες παίρνουν την καλοκαιρινή τους άδεια, φαίνεται πως τα καταλύματα στα κυκλαδίτικα νησιά απευθύνονται μόνο σε ξένους και πλούσιους τουρίστες.

@Dimitris Kiriakakis/unsplash
Monopoli Team

Η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι μόνο η τιμή της βενζίνης που ξεπέρασε τα 2,3 ευρώ το λίτρο στην Αθήνα, αλλά είναι και οι αυξήσεις σε δεκάδες βασικά προϊόντα της καθημερινότητας. Όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει τα έξοδα των ελληνικών νοικοκυριών, αναγκάζοντας εκατομμύρια πολίτες να περιορίσουν τα έξοδά τους. Τι θα γίνει, όμως, με τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγκίστρι: Οι ωραιότερες γαλαζοπράσινες παραλίες μια ανάσα από την Αθήνα12.09.2018

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας είναι λογικό οι περισσότεροι να θέλουν να ξεφύγουν. Να αποδράσουν από την πόλη και τους ρυθμούς της και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα από κάποιο νησί του Αιγαίου. Πόσο εύκολο είναι αυτό για τον μέσο εργαζόμενο; Η απάντηση είναι «καθόλου». Κι αυτό γιατί την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου, εκεί δηλαδή προς τον Δεκαπενταύγουστο που τα πάντα «σβήνουν» και οι περισσότεροι παίρνουν την καλοκαιρινή τους άδεια, οι τιμές των καταλυμάτων έχουν εκτοξευτεί αδικαιολόγητα.

Για όσους δεν έχουν κλείσει κάποιο δωμάτιο στις Κυκλάδες για εκείνη την εβδομάδα, η κατάσταση πλέον είναι απελπιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαντορίνη: Το όνειρο του καλοκαιριού12.09.2018

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b