MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αγαπημένα spots “πάνω στο κύμα” για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε και εμείς σας προτείνουμε 4 παραθαλάσσια μαγαζιά για να περάσετε ένα καλοκαιρινό τριήμερο “πάνω στο κύμα”.

Bolivar Restaurant
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι πλέον γεγονός, με πολλούς να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για να κάνουν την 1η καλοκαιρινή τους απόδραση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως όσοι παραμείνουμε στην Αθήνα δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε ένα “καλοκαιρινό” τριήμερο. Για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας προτάσεις για τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σας, που θα φέρουν στην έξοδό σας έναν αέρα καλοκαιριού.

Bolivar Beach Bar
Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar

Κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, ένα από τα πιο hot beach bars της Αθήνας, το Bolivar, γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τα 18 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει για ακόμα μία χρονιά την εξαιρετική φιλοξενία του, δίπλα στο κύμα. Από brunch μέχρι βραδινό στον boho χώρο του μαγαζιού που θυμίζει κάτι από τροπικό νησί, και από άραγμα στην παραλία, μέχρι πάρτι ως το πρωί, όποια και αν είναι τα σχέδιά σας για το τριήμερο, το Bolivar θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το Bolivar Beach Bar μπορείτε να βρείτε εδώ.

Penarrubia Lounge
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peñarrubia Lounge (@penarrubialounge)

Χωρίς να φύγουμε από την περιοχή του Αλίμου, ένα άλλο αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι μας περιμένει για αυτό το τριήμερο. Ο λόγος για το Penarrubia Lounge. Το παραλιακό cafe-bar άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2015 και από τότε έχει μπει στα must visit των Αθηναίων για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Με διαρρύθμιση και αισθητική που δεν θυμίζουν σε τίποτα πως βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα, καταπράσινο γκαζόν και την θάλασσα να απλώνεται μπροστά μας, το Penarrubia είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς λειτουργεί από το πρωί, για brunch και καφέ, συνεχίζοντας με προτάσεις για μεσημεριανό, βραδινό, μέχρι και αργά το βράδυ, σε μία πιο χορευτική διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Penarrubia Lounge μπορείτε να βρείτε εδώ.

Nalu Cafe
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nālu (@nalu_cafe)

Πάνω στην άμμο, με μία μαγευτική θέα, το Nalu Cafe, επίσης στον Άλιμο, συνδυάζει το μαγευτικό περιβάλλον και τη γαλήνια ατμόσφαιρα με την ποικιλία επιλογών, καθώς πρόκειται για ακόμα ένα ιδιαίτερο all-day cafe restaurant. Το τοπίο, που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει τη σχετικά μικρή απόσταση του μαγαζιού από το κέντρο της πόλης και οι γκουρμέ γεύσεις με άρωμα Μεσογείου, συντελούν στην ανάδειξη του Nalu σε ένα από τα αγαπημένα μας spots για “καλοκαιρινή χαλάρωση” στην πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Nalu Cafe μπορείτε να βρείτε εδώ.

Caretta Athens

Και τελευταία μας πρόταση για το τριήμερο και νέο, φετινό entry στα παραλιακά bar-restaurants, το Caretta Athens. Στην all day φιλοσοφία που ακολουθούν και οι προηγούμενες προτάσεις μας, το Caretta, στη Mαρίνα της Γλυφάδας, ήρθε να δώσει τη δική του πινελιά στο Αθηναϊκό καλοκαίρι. Με fusion κουζίνα, εμπνευσμένη από τις μεσογειακές γεύσεις, ιδιαίτερες προτάσεις και Σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη διασκέδαση, το Caretta σύντομα θα μπει στη λίστα με τα πιο in καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Caretta μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους, φαγητό και διασκέδαση θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι στην Αθήνα: 5 αγαπημένα bar για καφέ και ποτό… πάνω στη θάλασσα12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b