MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Σύβοτα: Ανακαλύψτε την εξωτική πλευρά της Ηπείρου

Οι καταπράσινοι λόφοι, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα διάσπαρτα νησάκια στην υπέροχη θάλασσα συνθέτουν ένα τοπίο εξωτικής ομορφιάς στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου.

πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας, βρίσκει κανείς μια κοσμοπολίτικη, παραθαλάσσια γωνιά. Το καταπράσινο τοπίο, οι εξωτικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, το γραφικό λιμανάκι και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο κάνουν τα Σύβοτα να σφύζουν από ζωή κάθε καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλόννησος: 5 παραλίες για αξέχαστες βουτιές στο μαγικό νησί των Σποράδων12.09.2018

Χτισμένα σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για απολαυστικές καλοκαιρινές διακοπές. Χάρη στους νέους οδικούς άξονες, η πρόσβαση στα Σύβοτα είναι πολύ άνετη, με τη διαδρομή από την Αθήνα να διαρκεί περίπου 5 ώρες (452 χλμ.) και από τη Θεσσαλονίκη 3,5 ώρες (342 χλμ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα κρητικό χωριό στη λίστα με τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς του Conde Nast Traveller12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b