MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Maestro: Αγνώριστος ο Μπράντλεϊ Κούπερ ως Λέοναρντ Μπέρνσταϊν – Οι πρώτες φωτογραφίες

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από την νέα βιογραφική ταινία “Maestro”, στην οποία ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον θρυλικό συνθέτη και μαέστρο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν.

Monopoli Team

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από την νέα ταινία “Maestro” και ο Μπράντλεϊ Κούπερ μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

Στην πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια μετά την τεράστια επιτυχία του “A Star is Born”, ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον διάσημο συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν, στο πλάι της επίσης υποψήφιας για Όσκαρ Κάρεϊ Μάλιγκαν, που θα υποδυθεί τη σύζυγο του Μπερνστάιν, Φελίσια Μοντιλέγκρ, του Τζέρεμι Στρονγκ (Succession) που θα υποδυθεί τον κριτικό Τζον Γκρουεν, αλλά και των Ματ Μπόμερ και Μάγια Χοκ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το Netflix στα social media, ο Κούπερ που παράλληλα σκηνοθετεί την ταινία, για τον ρόλο του στο “Maestro”, μεταμορφώθηκε με τη βοήθεια πολύ επιτυχημένου μακιγιάζ σε έναν ηλικιωμένο Μπέρνσταϊν .

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ως Λέοναρντ Μπέρνσταϊν, photo: Netflix

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ως Λέοναρντ Μπέρνσταϊν, photo: Netflix

Πρόκειται για μία βιογραφική, δραματική ταινία που θα αφηγηθεί 30 χρόνια από τη ζωή και καριέρα του Μπέρνσταϊν, ενός θρυλικού συνθέτη και μαέστρου που μέσα σε μερικές δεκαετίες άφησε εποχή. Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην Φιλαρμονική ορχήστρα της Νέας Υόρκης όταν ήταν μόλις 25, ο Μπέρνσταϊν ήταν τόσο ταλαντούχος που την επόμενη μέρα βρέθηκε στο εξώφυλλο των New York Times. Ήταν ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είχε καταγγείλει πολλές φορές τον πόλεμο στο Βιετνάμ, ενώ είχε βρεθεί στη “μαύρη λίστα” του Χόλιγουντ κατά τη δίωξη των κομμουνιστών. Έμεινε στην ιστορία για το υποψήφιο για Όσκαρ soundtrack για “Το λιμάνι της αγωνίας” και φυσικά για το West Side Story.

Όλα δείχνουν όμως ότι μέσα από την ταινία που ετοιμάζει το Netflix θα μάθουμε πολλά και για την περίπλοκη σχέση του με τη σύζυγό του.

Κάρεϊ Μάλιγκαν και Μπράντλεϊ Κούπερ, photo: Netflix

Κάρεϊ Μάλιγκαν και Μπράντλεϊ Κούπερ, photo: Netflix

Κάρεϊ Μάλιγκαν και Μπράντλεϊ Κούπερ, photo: Netflix

Κάρεϊ Μάλιγκαν και Μπράντλεϊ Κούπερ, photo: Netflix

Το σενάριο υπογράφουν ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Τζος Σίνγκερ, ενώ οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μάρτιν Σκορτσέζε και Τοντ Χέινς είναι ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας.

Το “Maestro” θα κυκλοφορήσει στο Netflix, όχι όμως νωρίτερα από το 2023.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b