MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άντι Φλέτσερ: Έφυγε από τη ζωή το ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode

«Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτη θλίψη με τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειάς μας και συμπαίκτη του συγκροτήματος Andy ‘Fletch’ Fletcher», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Πηγή: Associated Press
Monopoli Team

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 60 ετών, το ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode, Άντι Φλέτσερ. Την ανακοίνωση για τον «Fletch», όπως ήταν γνωστός, έκανε το ίδιο το συγκρότημα, με τα μέλη του συγκροτήματος να τονίζουν ότι είναι σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Φλέτσερ είχε μια «χρυσή» καρδιά, ήταν πάντα έτοιμος να παρέχει υποστήριξη στον καθένα, ενώ ήταν εκεί για μια ζωηρή συζήτηση, γέλια ή μια κρύα μπίρα. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε το ίδιο το μουσικό συγκρότημα, με ανάρτηση του στα social media.

Ο Φλέτσερ ήταν keyboardist, μπασίστας και back vocalist από το 1980 έως σήμερα. «Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτη θλίψη με τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειάς μας και συμπαίκτη του συγκροτήματος Andy ‘Fletch’ Fletcher», αναφέρεται στην ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛεξικό: O Βαγγέλης Παπαναθασίου μέσα από τα δικά του λόγια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b