MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2022

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στις Κάννες για να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας του David Cronenberg, «Crimes of the Future», στην οποία συμμετέχει και η οποία έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 23 Μαΐου στην Κρουαζέτ.

Πηγή: Instagram @yorgos_pirpassopoulos
Monopoli Team

Πολλοί ήταν φέτος οι διάσημοι Έλληνες που παρευρέθηκαν στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μαζί με άλλους celebrities από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία «Crimes of the Future» του David Cronenberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: 7 λεπτά χειροκρότημα αλλά και αποχωρήσεις στην πρεμιέρα του Crimes of the Future12.09.2018

Πηγή: Instagram @yorgos_pirpassopoulos

Φορώντας ένα μαύρο σμόκιν κοστούμι, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών και φωτογραφήθηκε με το υπόλοιπο καστ και τους συντελεστές της ταινίας, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Λέα Σεϊντού, η Ντενίς Καπέτσα, η Νάντια Λιτς, ο Ντον Μακκέλαρ, ο παραγωγός Ρόμπερτ Λάντος, ο Σκοτ Σπίντμαν, η Λίχι Κορνόφσκι και ο Welket Bungué.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Pirpassopoulos (@yorgos_pirpassopoulos)

Ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες από την εμπειρία του ταξιδιού στις Κάννες, δίνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια μικρή γεύση από το μέρος όπου «χτυπά» η καρδιά του κινηματογράφου.

Η ταινία «Crimes of the Future» είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα φέτος. Γυρίσματα γι΄αυτήν πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και εκτός από τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, συμμετέχει ακόμη ένας Έλληνας ηθοποιός, ο Γιώργος Καραμίχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Θυμάμαι τις φωτιές και τον καπνό”: Ο David Cronenberg μιλά για τις πυρκαγιές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ελλάδα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b