MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 25 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Τετάρτη 25 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

19:00 Σε Ξένα Χέρια στο EΡT1

Eπεισόδιο 154: Ο Μάνος είναι ψυχικά ράκος, η Τόνια του μιλάει με τα πιο σκληρά λόγια και δε δείχνει καμιά κατανόηση στις απαράδεκτες πράξεις του. Ο Μάνος την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει, αλλά η Τόνια δεν πιστεύει τη μεταμέλεια του. Δεν θα του συγχωρέσει πότε, που της στέρησε τόσο καιρό το παιδί της, για το προσωπικό του συμφέρον. Ο Φεγκούδης αποφασίζει πει ψέματα στις αστυνομικές αρχές και ρίχνει πάνω του, όλο το φταίξιμο. Ομολογεί στην αστυνομία, ότι αυτός βρήκε το μωρό στο πάρκο, για να μην οδηγηθεί ο Μάνος στη φυλακή. Η υπόθεση του Μπάμπη, προκαλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και παίρνει μεγάλη δημοσιότητα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 148: Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως; Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Ο Μανόλης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλαίρη, τη στιγμή που ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο, και οι δύο άντρες αρχίζουν να έρχονται κοντά…

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 202: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου ξυπνά από το κώμα. Η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Ο Στέφανος αποφασίζει να πάει στην Ισπανία και η Ελένη δείχνει πως θέλει να τον ακολουθήσει. Ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του. Ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην Αθήνα. Παράλληλα, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης (Νίκος Μέλλος), την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 119: Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Ταινίες

21:00 Transit στο OPENTV Transit (2012) - IMDb

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέτ. Παίζουν: Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φρέιν, Νταϊόρα Μπάιαρντ, Ελίζαμπεθ Ρομ, Χάρολντ Περινό, Τζέικ Τσέρρυ.

Μία συμμορία ληστών τράπεζας αναγκάζονται να κρύψουν τη λεία τους στο αυτοκίνητο του Νέιτ, ενός οικογενειάρχη. Ο τελευταίος συνειδητοποιεί το γεγονός, έχοντας ξεκινήσει ένα ταξίδι αναψυχής με την οικογένειά του, όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο στόχαστρο της συμμορίας, που ζητά να πάρει πίσω αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει…

22:00 Μέλι (Miele) στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία του 2013

Σκηνοθεσία: Βαλέρια Γκολίνο, Παίζουν: Τζασμίν Τρίνκα,Κάρλο Τσέκι,Λίμπερο Ντε Ριέντσο

Ladies First. Υπό το ψευδώνυμο ‘Μέλι’, η αντισυμβατική Ιρένε βοηθά ασθενείς που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους να αποχωρήσουν αξιοπρεπώς. Όμως, η επαφή της με έναν ηλικιωμένο ‘πελάτη’ θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της…

23:00 Μην Πεις Λέξη (Don’t Say A Word) στο OPENTV Buy Don't Say a Word - Microsoft Store en-GB

Ψυχολογικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Γκάρι Φλέντερ. Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Σον Μπιν, Μπρίτανι Μέρφι, Τζένιφερ Εσπόζιτο. Σενάριο: Άντονι Πέκαμ, Πάτρικ Σμιθ Κέλι.

Τρεις διαρρήκτες κλέβουν ένα πολύτιμο διαμάντι, όμως δύο από τα μέλη προδίδουν τον συνεργό τους, Πάτρικ και εξαφανίζονται με τη “λεία”. Δέκα χρόνια αργότερα, ο Νέιθαν Κόνραντ, διακεκριμένος ψυχίατρος, που έχει αναλάβει τη θεραπεία της κατατονικής Ελίζαμπεθ Μπάροουζ, πέφτει θύμα των σκοτεινών σχεδίων του Πάτρικ ο οποίος απάγει τη κόρη του εκβιάζοντάς τον να “εισχωρήσει” στο διαταραγμένο μυαλό της Ελίζαμπεθ, ώστε να αποσπάσει μια σημαντική πληροφορία, που θα φέρει τον Πάτρικ κοντά στον… χαμένο θησαυρό.

23:20 Λευκός Οίκος: Η Πτώση (White House Down) στο MEGA White House Down 2013, directed by Roland Emmerich | Film review

Δράσης, περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, 2013

Σκηνοθεσία: Ρόναλντ Έμεριχ. Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Φοξ, Μάγκι Τζίλενχαλ, Τζέιμς Γουντς, Τζέισον Κλαρκ, Τζόι Κίνγκ.

Από το σκηνοθέτη των επιτυχιών: «2012», «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Η επόμενη μέρα», έρχεται μια καταιγιστική ταινία δράσης. Ο Τζον Κέιλ (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ένας νεαρός αστυνομικός του Καπιτωλίου, κάνει αίτηση για να προσληφθεί ως μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ. Δυστυχώς, η γνωστή του από το κολέγιο και πλέον πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Κάρολ Φίνερτι (Μάγκι Τζίλενχαλ) απορρίπτει την αίτηση του λόγω ανυπακοής απέναντι στην εξουσία στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, για να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Την ώρα της ξενάγησης όμως συμβαίνει το αναπάντεχο: Το προεδρικό μέγαρο δέχεται επίθεση και καταλαμβάνεται από τρομοκράτες και έτσι είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την κόρη του, τον πρόεδρο και τη χώρα.

00:00 Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας (American History X) στο STAR American History X

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 1998.

Σκηνοθεσία: Τόνι Κέι. Παίζουν: Έντουαρντ Νόρτον, Έντουαρντ Φερλόνγκ, Φερούζα Μπαλκ, Στέισι Κιτς, Έλιοτ Γκουλντ, Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Ο Ντέρεκ είναι ένας οργισμένος νεαρός όπου η δολοφονία του πατέρα του από έναν έγχρωμο άνδρα, τον έχει μετατρέψει σε αδίστακτο ρατσιστή. Ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και κάτω από τη καθοδήγηση μιας ακροδεξιάς οργάνωσης ωθείται σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των έγχρωμων μειονοτήτων. Τελικά, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Κατά τη διάρκεια της έκτισης της ποινής του, ο Ντέρεκ συνειδητοποιεί τη λανθασμένη συμπεριφορά του και μετανοεί. Όταν, όμως, αποφυλακίζεται επιστρέφει σπίτι του και συνειδητοποιεί ότι ο Ντάνι, ο μικρότερος αδελφός του, έχει ασπαστεί τις ίδιες ρατσιστικές ιδέες, που αυτός είχε στο παρελθόν…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b