MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2022: Σάλος με καταγγελία εθελόντριας για σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές

Μία 20χρονη Ιταλίδα εθελόντρια, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο, αποκάλυψε πως δέχτηκε μαζί με άλλες συναδέλφους της, σεξουαλική παρενόχληση.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην Corriere della Sera, η 20χρονη εθελόντρια – της οποία το όνομα δεν αποκαλύπτεται – περιέγραψε το συμβάν από το πάρτι έναρξης του φετινού διαγωνισμού, κατά το οποίο η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από δυο χορευτές, οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέχρι και 5.500 ευρώ: Οι εξωφρενικές τιμές μεταπώλησης των εισιτηρίων της φετινής Eurovision12.09.2018

«Στο πάρτι έναρξης πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο πολύ που όλα τα αλκοολούχα ποτά εξαντλήθηκαν. Έγινε ένα πάρτι χωρίς όρια», δήλωσε η κοπέλα.

«Δύο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι δήλωσαν στην πασαρέλα ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταζαν επίμονα και μας πλησίασαν. «Ήταν ενοχλητικοί», πρόσθεσε η εθελόντρια.

«Άρχισαν να χορεύουν και να μάς αγγίζουν. Όλο και πιο χαμηλά, μέχρι τα οπίσθια», αποκάλυψε η 20χρονη, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι είδε «μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα έναν καλλιτέχνη που προσπάθησε να τη φιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2022: Τα highlights του Α’ Ημιτελικού και η θέση της Ελλάδας στα προγνωστικά12.09.2018

Η Ιταλίδα εθελόντρια δήλωσε ότι «και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε επίσης αντικείμενο μεγάλης “προσοχής”, αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους να ξεπεράσουν τα όρια».

«Δεν αναφέραμε το περιστατικό στους ανωτέρους μας για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε κλαμπ θα τους είχα χαστουκίσει», τόνισε στο τέλος η κοπέλα, αποκαλύπτοντας πως όταν με τις φίλες της έφυγαν από το πάρτι, οι υπεύθυνοι της παρενόχλησης «έβαλαν στόχο, άλλες κοπέλες».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b