MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέχρι και 5.500 ευρώ: Οι εξωφρενικές τιμές μεταπώλησης των εισιτηρίων της φετινής Eurovision

Τα εισιτήρια για τον τελικό της Eurovision μπορεί να έχουν κάνει «φτερά» εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η κερδοσκοπική μεταπώλησή τους καλά κρατεί.

Monopoli Team

Μετά τη εξαιρετική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στον πρώτο ημιτελικό, η Ελλάδα έκλεισε μια θέση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision και περιμένει πλέον χωρίς άγχος να μάθει τους αντιπάλους που θα προκύψουν από τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το στάδιο Pala Olimpico του Τορίνο ήταν γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στον δεύτερο ημιτελικό, αλλά και στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2022: Τα highlights του Α’ Ημιτελικού και η θέση της Ελλάδας στα προγνωστικά12.09.2018

Όπως είχε ανακοινωθεί από τις αρχές του Απριλίου, η διοργανώτρια αρχή της ιταλικής Eurovision έδωσε στη διάθεση του κοινού συνολικά 63.000 εισιτήρια για εννιά διαφορετικά σόου (2 ημιτελικούς, τελικό και 6 πρόβες). Το στάδιο έχει χωρητικότητα μόλις 7.000 θεατών, κάτι που σημαίνει ότι τα «μαγικά χαρτάκια», ειδικά για τον μεγάλο τελικό, «έκαναν φτερά» μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμάντα Γεωργιάδη: Ποια είναι η 24χρονη ερμηνεύτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b