MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

O Dr Strange προβληματίζει, η Marvel ψάχνεται

Οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 5 Μαϊου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Doctor Strange in the multiverse of madness

Η 28η ταινία της Marvel είναι το «Doctor Strange in the multiverse of madness» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη δεύτερη σόλο εμφάνιση του ως εγωκεντρικός μάγος με υπερδυνάμεις ικανές να ανοιγοκλείνουν τις θύρες στα παράλληλα σύμπαντα. Σκηνοθετεί ο πρώην σπλατεράς Σαμ Ράιμι, ο άνθρωπος που μας χάρισε την πρώτη τριλογία του Σπάιντερμαν στα 00ς, με ένα τρόπο που προσπαθεί να συνδέσει την κομιξάδικη μεγαλοπρέπεια με το στοιχείο του τρόμου, βγάζοντας την Marvel από το εμπορικό τέλμα κάποιων πρόσφατων δημιουργιών της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δωμάτιο 108

Ευχάριστη έκπληξη το γαλλικό ερωτικό θρίλερ «Δωμάτιο 108» του νεοφερμένου Στεφάν Στρεκέρ που δίνει την δυνατότητα στον νταρντενικό ηθοποιό Ζερεμί Ρενιέ («Η υπόσχεση», «Το παιδί») να δώσει μια υπέροχη ερμηνεία στο ρόλο του πολιτικού που βρίσκεται κατηγορούμενος για το θάνατο της γυναίκας του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Fulltime

Δεν εκπληρώνει τις αρχικές υποσχέσεις και φιλοδοξίες του το άλλο γαλλικό φιλμ της βδομάδας «Fulltime» του Ερίκ Γκραβέλ, με την αξιοπρεπή πάντως παράσταση της ΛορΚαλαμί να ξεχωρίζει.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Πύργος του Ντάουντον 2: Μια νέα εποχή

Αντίθετα, το δεύτερο φιλμ του «Πύργου του Ντάουντον» με τον υπότιτλο «Μια νέα εποχή» είναι ανώτερο των προσδοκιών καθώς δίπλα στο αναμενόμενα εύστοχο βρετανικό χιούμορ, έχουν προστεθεί φρέσκιες ιδέες και αέρας μοντερνισμού.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO “Πύργος του Downton” επιστρέφει: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την “νέα εποχή” της αγαπημένης σειράς στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

100% λύκος

Τέλος, το μενού κλείνει η παιδική ταινία «100% λύκος», ένα animation ευρωπαϊκής συμπαραγωγής που χρησιμοποιεί τον κλασικό μύθο των λυκανθρώπων για να περάσει κάποια χρήσιμα μηνύματα για την διαφορετικότητα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b