MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τσαγκαράδα Πηλίου: Το ιδανικό χωριό για τους λάτρεις του βουνού και της θάλασσας

Η Τσαγκαράδα, περίπου 50 χλμ. από τον Βόλο, από την πλευρά του Αιγαίου, είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο πράσινα χωριά του Πηλίου. Ο απόλυτος συνδυασμός βουνού και θάλασσας σε μια ιδανική απόδραση για όλες τις εποχές,

Η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον επιβλητικό πλάτανο (πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Βουνό ή θάλασσα; Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα δύο και θέλουν μια απόδραση που προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό, τότε το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Τα χωριά του βουνού των Κενταύρων συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε φυσική ομορφιά και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο. Η Τσαγκαράδα, στην ανατολική πλευρά του Πηλίου, είναι αναμφίβολα ένα από τα ομορφότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ορεινά χωριά για τις πρώτες ανοιξιάτικες αποδράσεις12.09.2018

Αυτό το καταπράσινο χωριό έχει πανέμορφες πλατείες και εκκλησίες, παραδοσιακά αρχοντικά και πετρόχτιστα καλντερίμια, ενώ προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές για διαμονή και φαγητό. Η Τσαγκαράδα είναι το χωριό που μπορεί να σε οδηγήσει στο δάσος για να ανακαλύψεις τη μαγεία της πηλιορείτικης φύσης την ίδια στιγμή που μπορεί να σε στείλει σε υπέροχες παραλίες για να βουτήξεις στα νερά του Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠινακάτες: Το χωριό «ησυχαστήριο» του Πηλίου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b