MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πρώτη Μεσσηνίας: Το παραδεισένιο νησάκι με το ιστορικό ναυάγιο

Μια ανάσα από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, βρίσκεται η Πρώτη, ένα μικρό νησί με μεγάλη ιστορία. Στη μία και μοναδική παραλία του νησιού, λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει ναύαγιο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που μπορείτε να δείτε βουτώντας στα κρυστάλλινα νερά. Τα άγνωστα σε πολλούς νησάκια της Μεσσηνίας συμπληρώνουν την ομορφιά των ακτών της. Αυτά τα μικρά και ακατοίκητα νησιά διαθέτουν υπέροχες παραλίες με εξωτικά, τιρκουάζ νερά αλλά και «κρυμμένους θησαυρούς» για τους λάτρεις των εξερευνήσεων. Ένα από αυτά είναι η Πρώτη, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Μαραθόπολης. To νησί έχει μόνο μία παραλία με λευκή άμμο και θαυμάσια νερά, τη Βουρλιά, η οποία βρίσκεται μέσα σε έναν ήσυχο όρμο. Στην είσοδο του όρμου, λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται το ναυάγιο του πλοίου Ανουάρ, μήκους 40 μέτρων, το οποίο βομβαρδίστηκε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Monopoli Team

Τα άγνωστα σε πολλούς νησάκια της Μεσσηνίας συμπληρώνουν την ομορφιά των ακτών της. Αυτά τα μικρά και ακατοίκητα νησιά διαθέτουν υπέροχες παραλίες με εξωτικά, τιρκουάζ νερά αλλά και «κρυμμένους θησαυρούς» για τους λάτρεις των εξερευνήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτομαγιά: Μέχρι 93% οι κρατήσεις για το τριήμερο – Ποιες περιοχές «βυθίζονται» και ποιο το κόστος διαμονής12.09.2018

Ένα από αυτά είναι η Πρώτη, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Μαραθόπολης. To νησί έχει μόνο μία παραλία με λευκή άμμο και θαυμάσια νερά, τη Βουρλιά, η οποία βρίσκεται μέσα σε έναν ήσυχο όρμο. Στην είσοδο του όρμου, λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται το ναυάγιο του πλοίου Ανουάρ, μήκους 40 μέτρων, το οποίο βομβαρδίστηκε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 202212.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b