MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

4 ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 2022

Αυτές είναι οι 22 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με τον οργανισμό European Best Destinations. Τέσσερις ελληνικές παραλίες, από το Ιόνιο, την Εύβοια, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, βρίσκονται ανάμεσά τους.

Monopoli Team

H ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην ΕυρώπηEuropean Best Destinations παρουσιάζει τις καλύτερες παραλίες για το φετινό καλοκαίρι, από την Ελλάδα και την Ιταλία μέχρι την Πορτογαλία, όπως ψηφίστηκαν από χιλιάδες ταξιδιώτες απ΄ όλο τον κόσμο. «Κλείστε διακοπές σε αυτά τα φυσικά καταφύγια που προσφέρουν ονειρεμένες παραλίες για να αποσυνδεθείτε από έναν προβληματικό κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας», αναφέρει το EBD στην εισαγωγή του άρθρου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολλώνια: Βόλτα στο γραφικό ψαροχώρι της Μήλου12.09.2018

Το Porto Santo Golden Beach στη Μαδέρα είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης για το 2022, σύμφωνα με το European Best Destinations, ενώ η χώρα μας εκπροσωπείται με 4 παραλίες: τη Μονολιά στα Λιχαδονήσια στην 6η θέση, το Ελαφονήσι στην Κρήτη στην 8η θέση, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα στην 11η θέση και τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Αστυπάλαια στην 13η θέση της λίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛασίθι: Η ξεχωριστή γοητεία της ανατολικής Κρήτης12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b