MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρωτομαγιά: Μέχρι 93% οι κρατήσεις για το τριήμερο – Ποιες περιοχές «βυθίζονται» και ποιο το κόστος διαμονής

Τα δεδομένα που προκύπτουν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς δείχνουν πως οι προ-κρατήσεις σε ακίνητα κατάλληλα για τετραμελή οικογένεια στη νησιωτική Ελλάδα κυμαίνονται από 70% έως 93%, ενώ στους δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς κυμαίνεται από 79% έως 91%.

Διακοπές στην Ελλάδα (Πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Όπου φύγει, φύγει χαρακτηρίζει τους Έλληνες δυο χρόνια μετά την πανδημία για την εκάστοτε ευκαιρία απόδρασης που δημιουργείται λόγω αργιών. Το πρώτο τριήμερο της νέας σεζόν «στέφθηκε» από απόλυτη επιτυχία για τον τουριστικό κλάδο της χώρας μας, αν ανατρέξουμε στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου του 2021, όπου οι πληρότητες στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας άγγιξαν το 100%. Η ίδια ακριβώς εικόνα επαναλήφθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΎδρα: Ένα νησί γεμάτο ιστορία και ομορφιά12.09.2018

Παράλληλα, άνευ προηγουμένου ήταν οι πληρότητες που καταγράφηκαν το τριήμερο το Πάσχα Μ. Παρασκευή – Δευτέρα του Πάσχα τόσο στους δημοφιλείς προορισμούς ηπειρωτικούς προορισμούς όσο και στους νησιωτικούς. Η κινητικότητα στους νησιωτικούς προορισμούς ιδιαίτερα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας «χτύπησαν» κόκκινο με την Ύδρα, Σπέτσες και Τήνο να καταγράφουν πληρότητες από 86% έως 93%. Υψηλές πληρότητες καταγράφηκαν και σε Άνδρο, Χίο , Σύρο, Πάτμο που κυμάνθηκαν μεταξύ 87% και 93%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 λίμνες κοντά στην Αθήνα για ανοιξιάτικες αποδράσεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b