MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ειμι Σούμερ: Δέχθηκε απειλές για τη ζωή της για ένα αστείο που έκανε στα Όσκαρ

Η Ειμι Σούμερ ανέφερε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της για ένα αστείο που έκανε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Monopoli Team

ΗΕιμι Σούμερ, η οποία ήταν συμπαρουσιάστρια της τελετής απονομής των Οσκαρ μαζί με τη Γουάντα Σάικς και τη Ρετζίνα Χολ αποκάλυψε στο «The Howard Stern Show», σύμφωνα με τον Guardian ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής της για ένα αστείο που έκανε.

Η Σούμερ προσποιήθηκε ότι μπέρδεψε την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ, υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία «The Power in the Dog» με seat-filler – άτομο που προσλαμβάνεται για να καθίσει στη θέση προσκεκλημένου, αν εκείνος φύγει για λίγο από την αίθουσα, ώστε να μην φαίνεται κενό στην τηλεοπτική μετάδοση.

Η Σούμερ σήκωσε την Ντανστ από την θέση της, και κάθισε η ίδια μιλώντας στον σύζυγό της ηθοποιού, Τζέσι Πλέμονς. Ο Πλέμονς της απάντησε πως είναι η σύζυγός του εκείνη που σήκωσε και η Έιμι Σούμερ είπε: «Είσαι παντρεμένος με την κοπέλα που προσλάβαμε για να μην φαίνονται άδειες οι καρέκλες;». Οι θαυμαστές της Κίρστεν Ντανστ και του συζύγου της, Τζέσι Πλέμονς, έβαλαν στο στόχαστρο την Έιμι Σούμερ με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b