MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λασίθι: Η ξεχωριστή γοητεία της ανατολικής Κρήτης

Το Λασίθι κρύβει μερικές από τις πιο γοητευτικές όψεις της Κρήτης, είτε μιλάμε για τον Άγιο Νικόλαο με την πανέμορφη λίμνη του και την κοσμοπολίτικη Ελούντα, είτε για τα γραφικά ορεινά και παραθαλάσσια χωριά. Ανακαλύψτε την ξεχωριστή γοητεία του ανατολικότερου νομού της Κρήτης.

Monopoli Team

Κοσμοπολίτικα θέρετρα, χωριά ξεχασμένα στο χρόνο, μυθικά σπήλαια, μινωικά ανάκτορα, εντυπωσικά φαράγγια, φοινικοδάση και εξωτικές παραλίες. Όλα συνδυάζονται με έναν μοναδικό τρόπο στο Λασίθι, έναν προορισμό που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να περάσει καλά: και αυτόν που επιθυμεί κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, πολυτελή ξενοδοχεία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τις διακοπές του, αλλά κι εκείνον που αναζητά την πολυτέλεια της απομόνωσης σε γραφικές και ήσυχες γωνιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: 10 «μυστικές γωνιές» της Ελλάδας για το καλοκαίρι12.09.2018

Ο ενθουσιασμός της ανακάλυψης σάς περιμένει πίσω από κάθε στροφή δρόμου στον ανατολικότερο νομό της Κρήτης. Είτε μιλάμε για τον Άγιο Νικόλαο με την πανέμορφη λίμνη του και την κοσμοπολίτικη Ελούντα, είτε για τα γραφικά χωριουδάκια, ορεινά και παραθαλάσσια, το Λασίθι είναι ένας τόπος εκπλήξεων που θα σας συνεπάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTripadvisor: Μία ελληνική παραλία στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 202212.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b