MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πολλώνια: Βόλτα στο γραφικό ψαροχώρι της Μήλου

Στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου, βρίσκεται ένας από τους δημοφιλέστερους οικισμούς του νησιού. Τα Πολλώνια είναι ένα γραφικό ψαροχώρι που προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του – Δείτε υπέροχα πλάνα από ψηλά.

Monopoli Team

Το νησί όπου ανακαλύφθηκε η περίφημη Αφροδίτη της Μήλου διαθέτει μοναδικά γεωλογικά τοπία, πολλές και υπέροχες παραλίες (πάνω από 70) με τιρκουάζ νερά και όμορφα χωριά που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με τη γραφικότητα και τα χρώματά τους. Οι εικόνες στη Μήλο συναγωνίζονται σε ομορφιά η μία την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDior: Με φόντο τη Μήλο η νέα κολεξιόν του κορυφαίου γαλλικού οίκου μόδας12.09.2018

Στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού βρίσκεται ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μήλου. Ο λόγος για τα Πολλώνια, το δεύτερο λιμάνι της Μήλου (10 χλμ. από τον Αδάμαντα και 12 χλμ. από την Πλάκα), απ’ όπου γίνεται η σύνδεση με τη γειτονική Κίμωλο. Αυτό το γραφικό ψαροχώρι που είναι χτισμένο γύρω από έναν όμορφο κολπίσκο, προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του: παραλία με αμμουδιά, ενοικιαζόμενα δωμάτια και προσεγμένα ξενοδοχεία, ταβέρνες και εστιατόρια για φαγητό εκεί που σκάει το κύμα, λευκές εκκλησίες, όμορφη θέα στο Αιγαίο και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμπελάκια: Το χωριό – κόσμημα της Θεσσαλίας με τα υπέροχα αρχοντικά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b