MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένη λογοτεχνία

Το βιβλίο της σκόνης: Μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο

Το National Theatre Live επιστρέφει στο Μέγαρο με τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της παράστασης «Το βιβλίο της σκόνης», βασισμένης στο πρώτο μέρος της μυθιστορηματικής τριλογίας του Philip Pullman.

Monopoli Team

Το National Theatre Live, η σειρά δορυφορικών μεταδόσεων σημαντικών παραστάσεων από το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας, την οποία έχουν παρακολουθήσει σχεδόν 11 εκ. θεατές παγκοσμίως από το 2009 μέχρι σήμερα, συνεχίζεται τον Απρίλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με μια εντυπωσιακή παραγωγή που βασίζεται στο πρώτο μέρος («La Belle Sauvage») του «Βιβλίου της σκόνης», της διάσημης μυθιστορηματικής τριλογίας του Philip Pullman.

Το βιβλίο της σκόνης: Μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Το βιβλίο της σκόνης – La Belle Sauvage» παρουσιάζεται σε διασκευή της Bryony Lavery και σκηνοθεσία του Nicholas Hytner, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει, πριν από 18 χρόνια, και πάλι για το National Theatre, τη συναρπαστική παράσταση της «Τριλογίας του κόσμου» –και αυτή εμπνευσμένη από το ιδιαίτερα επιτυχημένο τρίπτυχο του γνωστού βρετανού συγγραφέα. Το έργο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο από το Bridge Theatre του Λονδίνου την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους).

*Η δορυφορική προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το British Council.

«Το βιβλίο της σκόνης – La Belle Sauvage»

Δύο νέα παιδιά και τα δαιμόνιά τους, διακινδυνεύοντας τα πάντα, βρίσκονται στο επίκεντρο ενός τρομερού ανθρωποκυνηγητού. Υπό την προστασία τους έχουν ένα μικρό κοριτσάκι, τη Λύρα Μπελάκουα, από την οποία εξαρτάται η μοίρα του μέλλοντος. Καθώς τα φουρτουνιασμένα νερά τους περικυκλώνουν, πανίσχυροι αντίπαλοι συνωμοτούν για την κατάκτηση της Σκόνης: για ορισμένους σωτήρια, για άλλους πηγή αχαλίνωτης διαφθοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Philip Pullman
Σκηνοθεσία: Nicholas Hytner

Σκηνικά: Bob Crowley
Κοστούμια: Bob Crowley
Μουσική: Grant Olding
Φωτισμοί: Jon Clark
Χορογραφία: Κινησιολογία: James Cousins και Σκηνοθεσία πάλης: Kate Waters

Παίζουν: Julie Atherton, Holly Atkins, Wendy Mae Brown, Pip Carter, Jack Collard, Samuel Crease, Ella Dacres, Ayesha Dharker, Naomi Frederick, Richard James-Neale, Olivia Le Andersen, John Light, Dearbhla Molloy, Tomi Ogbaro, Yves Rassou, Sid Sagar, Nick Sampson, Sky Yang

Τιμές Εισιτηρίων: 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 €
Πληροφορίες: *Mε αγγλικούς υπότιτλους | Eισιτήρια: 210 72 82 333 και www.megaron.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 28 Aπριλίου στις 20:00
Διασκευή: Bryony Lavery
Βοηθός Σκηνοθετη: Emily Burns, James Cousins
Πληροφορίες Χώρου: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b