MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Trojena: Tο πολυτελέστερο χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου φτιάχνεται στη Σαουδική Αραβία

Όχι στην Ελβετία ούτε στη Γαλλία. Το Trojena, αυτό το φουτουριστικό χιονοδρομικό κέντρο, πρόκειται να κατασκευαστεί στη Σαουδική Αραβία. Με τη σφραγίδα του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Mohammed bin Salman, το κολοσσιαίο έργο θα έχει έκταση 33 φορές το μέγεθος της πόλης της Νέας Υόρκης.

Monopoli Team

Όταν έχεις το όραμα αλλά και το χρήμα, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Χάρη στον διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Mohammed bin Salman, το βασίλειο σύντομα θα έχει να επιδείξει το πρώτο του χιονοδρομικό κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFour Seasons: Διοργανώνει road trip με πολυτελή αυτοκίνητα στην Τοσκάνη12.09.2018

Εκεί που ακόμη και οι καμήλες έχουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο-σπα για να διανυκτερεύσουν αντί 133 δολαρίων απολαμβάνοντας την άνεση και τα γεύματά τους, οι άνθρωποι ασφαλώς μπορούν να περιμένουν το καλύτερο. Με το όνομα Trojena, το μεγαλεπήβολο έργο είναι το τελευταίο που παρουσιάστηκε ως μέρος του NEOM – ενός προγραμματισμένου σχεδίου για την ίδρυση μιας πόλης-κράτους, με προϋπολογισμό 500 δις. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSt. Moritz White Turf: Σαμπάνια, χαβιάρι και σκι με άλογα στο πιο πολυτελές χειμερινό event της διεθνούς ελίτ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b