MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Four Seasons: Διοργανώνει road trip με πολυτελή αυτοκίνητα στην Τοσκάνη

Μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων και πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο, η Four Seasons Hotels and Resorts, μόλις παρουσίασε το «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany».

Photo by Peter Miranda on Unsplash
Photo by Peter Miranda on Unsplash
Monopoli Team

Μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων και πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο, η Four Seasons Hotels and Resorts, μόλις παρουσίασε το «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany». Πρόκειται για μια εβδομαδιαία ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία οδήγησης, που έχει στόχο να αναδείξει στους συμμετέχοντες τα καλύτερα της ιταλικής υπαίθρου από τη θέση του οδηγού ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, το πρώτο στο είδος του road trip της φίρμας εξερευνά τα μαγευτικά τοπία της Τοσκάνης, παρέχει ειδική πρόσβαση σε μέρη που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δουν και περιλαμβάνει αξιοσημείωτες γαστρονομικές προσφορές, έχοντας ως βάση το ξενοδοχείο Four Seasons στη Φλωρεντία.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης οδηγητικών events, Canossa Events, καθώς και την πόλη της Φλωρεντίας, οι ταξιδιώτες καλούνται να συναντηθούν στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης και να απολαύσουν μια απόδραση «α λα ιταλικά», είτε με το δικό τους όχημα είτε με ένα vintage, κλασικό ή πολυτελές σπορ αυτοκίνητο που παρέχει μια ειδική ομάδα εξυπηρέτησης επισκεπτών.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b