MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Γουίλ Σμιθ: Μετά τη Sony και το Netflix «παγώνει» τη συνεργασία τους

Το πολύκροτο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ, έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει την καριέρα του. Μετά τη Sony και το Netflix «παγώνει» τη συνεργασία τους καθώς σταματάει την παραγωγή του «Fast & Loose».

Monopoli Team

Το ένα μετά το άλλο «ναυαγούν» τα επαγγελματικά σχέδια του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Όσκαρ, αφού ο κωμικός αστειεύτηκε με την εμφάνιση της συζύγου του Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Netflix «παγώνει» τη συνεργασία τους καθώς αναστέλλει την κυκλοφορία του επερχόμενου θρίλερ δράσης «Fast and Loose», στο οποίο επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Σμιθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλ Σμιθ: Η επίθεση στον Κρις Ροκ τελικά επισκίασε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του12.09.2018

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν από την τελετή των Όσκαρ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, αποσύρθηκε από τη σκηνοθεσία της ταινίας, για να αναλάβει το Fall Guy, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το THR, αναφέρουν, ότι το Netflix αναζήτησε αμέσως άλλο σκηνοθέτη για την ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2022: Μετά από μια βραδιά με τόσες ιστορικές νίκες, ας μην αφήσουμε την τοξική αρρενωπότητα να νικήσει12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b